tisdag 21 maj 2013

Utevistelse ger mig energi


Efter att ha rättat nationella prov och skrivit omdömen i princip hela dagen, ville jag inget annat än att röra på mig när jag kom hem. Det var ganska så varmt ute, så jag hade ingen lust att stänga in mig på något gym just idag. Jag hällde i mig en Celsius innan jag gav mig ut på en 5 km lång powerwalk tillsammans med hunden. Utöver Celsius ger musik mig extra energi. Med fartfylld musik i öronen, är det lättare att röra på sig lite snabbare. 

Det såg mörkt ut på himlen ett tag, men vi slapp regn medan vi var ute. Just nu regnar det däremot. När vi kom hem, lade sig Yambo i gräset och flämtade lite grand. Där ville han ligga kvar en stund. 

Hoppas ni har haft en bra dag!

15 kommentarer:

 1. Älskar Celsius! Men jag blir typ helt speedad av dom....haha!

  SvaraRadera
 2. Det roliga är att vi märkte inte då att någon tog kort, vad jag minns i alla fall. :D

  Fin "slips" på han där. :P

  SvaraRadera
 3. Så härligt. Musik gör livet lättare....absolut. Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Är Celsius cola någon form av energidryck? Jag har aldrig hört talas om den.

  Skönt att du hann ut innan regnet. Själv har jag mått så dåligt av det kvava vädret att jag jublar nu när regnet äntligen kommit.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Celsius är typ av en energidryck. Den funkar!

   Radera
 5. sv: ja visst är de!! :) x

  SvaraRadera
 6. Det blev för snabbt, såg ju vad du hade gjort, men var väl inne i mitt pluggmode :P

  SvaraRadera
 7. Då är det som skönast att bege sig ut:)

  SvaraRadera
 8. Ja, man tränar hellre utomhus än inomhus! :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 9. Härligt, och det är ju så skönt ute nu :)

  SvaraRadera