torsdag 2 maj 2013

Världens starkaste familj


Detta klipp hittade jag hos Susanne. Vad inspirerande det är när en familj brinner så för ett gemensamt intresse! Kul att de fokuserar på träning, men jag kan börjar ändå fundera på om det är så bra för barn att jobba så hårt! Är det inte lätt att deras små kroppar skadas, när de lyfter så tungt? 

10 kommentarer:

 1. Säger detsamma, asgrymt att de brinner för en sådan grej som träning men lite oroande att barnen får hålla på. Dock så hoppas jag att föräldrarna är erfarna nog inom träning att de vet vad barn klarar!

  sv;
  Gör det, han är grym :D

  SvaraRadera
 2. Idag har jag pluggat, dudå? :)

  SvaraRadera
 3. Oj så många härliga inlägg jag missat, så många fina bilder!

  Kul att ha ett sådant gemensamt intresse hela familjen, men jag säger som du, undrar om det är bra för barn att köra så tungt??

  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det känns lite farligt för barn att köra med tunga vikter. Det är väl bättre att de trändar kondition och styrka med egen kropp.

   Radera
 4. nja... lite tveksam är ja allt.. men dom verkade ju ha kul så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de verkar ha kul, men är ändå tveksam.

   Radera
 5. Jag hade inte låtit mina barn träna sjukt hårt över huvud taget, vilken sport det än gäller, även om experter hävdat att det inte var farligt. Barn skall vara barn och där med basta! Inte dansa sönder sig, lyfta skrot eller öva på hockey 6 dagar i veckan...
  Sv: Ja, häng med på godisfri maj månad! :D
  Haha, jaaa, vi är nog många där ute som är lite virriga ;-)

  SvaraRadera
 6. Svar: Underbar sajt Junitjejen! Tack för tipset =)

  SvaraRadera
 7. Håller med dig! Herregud.

  SvaraRadera