onsdag 1 maj 2013

Virrepanna!

Ibland blir man nästan rädd för sig själv. Man känner sig snurrig i huvudet. Saker glöms bort, som till exempel att man ska till frisören. Det är dock bara att boka in en ny tid, men så pinsamt. Ett frisörbesök brukar ju vara efterlängtat. Är det inte en hårklippning som glöms av, blir man av med nycklar. Man letar och hoppas att de dyker upp.  Hos polisen har de inte hamnat. Skrämmande. Snurrigt. Försöker ta en sak i taget och sortera, men ibland blir det väl för mycket. Saker och ting skrivs upp, men det gäller ju att man läser anteckningarna också.

Det blir nog bra. Tills slut.

13 kommentarer:

 1. Det är jobbigt att glömma bort "att-göra-saker"!

  SvaraRadera
 2. Hej hopp! Kikar in ser att du också får upplev,åh håller jag på bi senil redan? . Nåväl, kikar nyfiket vidare, lämnar ett spår och hoppas du vill kika in och göra detsamma. Allt gott!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt att höra, tack så mycket! Ska kika in på din blogg också!!

  Och det här inlägget lät precis som om det var jag som gjort. Jag måste nog vara en av de största virrpannorna som finns, haha!

  SvaraRadera
 4. Aj då...Ja här glöms det endel oxå ;)
  Ha en fin 1-a Maj/Kram Annmi

  SvaraRadera
 5. Haha, åh vad jag känner igen det där! :D Jag skriver upp allt, men glömmer jag att titta i kalendern eller på kom i håglistan så glömmer jag... :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att fler känner igen sig. Då är jag inte ensam.

   Radera
 6. Man bara anmäler sig när det är dags! ;)

  SvaraRadera
 7. Haha, jag känner igen mig i det där.. ;)

  sv: hihi,åh tack :D
  kramis♥

  SvaraRadera
 8. Ta det lugnt och andas!:)

  SvaraRadera
 9. Hehe, sådär virrig brukar jag med vara. Men för mig kan det handla om mina hörapparater, mobilen, nycklar som blir innelåsta (och jag utelåst), kläder på fel håll, och liknande. Skönt att ha kalender till det mesta faktiskt =o)

  SvaraRadera