fredag 7 juni 2013

En bra start

Trots att jag är ledig verkar jag ha svårt för att verkligen sova ut på morgonen. Utan väckning vaknade jag ca 5.30. Jag låg kvar en stund och försökte somna om, men det gick inte. Jag steg upp och valde att utnyttja dagens timmar. Jag rastade hunden en kortis och stack sedan till gymmet. Jag hade förväntat mig att det skulle vara tomt där, men det var tydligen fler som ville ägna sig åt morgonträning.
Efter konditionsträning på cykel och styrketräning på några maskiner, tog jag på mig badkläderna och simmade ett par vändor. 
Efter det var det allt gott att fylla på kroppen med energi. Hade det inte varit för papperstallrikarna och plastbesticken, skulle man kunna tro att det var hotellfrukost man åt. Mellan tuggorna läste jag tidningen Metro
Efter min morgonträning var det dags att rasta hunden. Ett morgondopp för honom passade bra innan alla människor invanderade badplatsen.

Tack vare att man startade dagen tiden kan man ägna resten av dagen åt övriga sysslor som man måste ägna sig åt. Givetvis hinner man göra annat däremellan också. 

10 kommentarer:

 1. Jag gör gärna ett bloglovin byte med dig! :) Kram♥

  börjar följa efter den här kommentaren :)

  SvaraRadera
 2. Fin blogg! Lust för bloglovinbyte?

  SvaraRadera
 3. skönt att vakna tidigt av sig själv. det gör inte jag... men jag kan vara uppe sent sent istället.... :-)

  SvaraRadera
 4. hejsan tjejen! har gjort om på min blogg igen! ^^ Den är lite mer somrig nu..eller ljusare i alla fall..somrig vet jag inte om man kan klassa det som men i alla fall :P

  SvaraRadera
 5. Härligt! Bra jobbat!
  I morse vaknade jag av mig själv kl 05. Fick lite panik för jag hade lovat möte en kollega vid gymmet 06.15 och det var så ljust ute redan. Trodde garanterat att jag försovit mig, och vågade knappt kolla klockan. Men som tur var hade jag inte det, så jag kunde åka och gymma som jag tänkt. :)
  /Lisa

  SvaraRadera
 6. Fräsiga foton. Har du använt någon häftig effekt på den med poolen?
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder en fotoapp som kallas Snapseed. Den är toppen!

   Radera