tisdag 18 juni 2013

Hundens kvällsdopp

Jag blev mycket nöjd med både klippningen och de ljusa slingorna i håret. Nu känns det som att man är renoverad på huvudet inför sommaren.
När jag kom hem ikväll gick vi ut med Yambos hundkompis. Det blev en runda i skogen. Det doftade visst av löptikar i skogen, vilket blev lite jobbigt för Yambo. Så mycket att lukta på och så lätt att stressa upp sig för den sakens skull.

Vilken tur för honom att vi gick till sjön, där han kunde dricka och svalka av sig. Man blir lätt törstig efter att nosen har fått jobba så mycket. Sedan ökas ju promenadstakten lätt, när det finns ett mål att gå efter. 

Rätt som det var, började Yambo simma ut en bit. Jag tänkte såklart att han snart skulle vända, men han forsatte. Han hade ett tydligt mål i sikte. På andra sidan stod två killar, som fiskade. Dock ingen hund. Det visade sig att det nyss hade varit en hund, där de stod. Yambo gick upp hos killarna och fortsatte sin spärrning. Galenpanna!! Yambo kom snart tillbaka till sin matte, men valde skogsvägen istället. 

Nu är han bra trött. Jag ska dock innan läggdags kolla genom hans päls en sista gång. De där hatade fästingarna är inte roliga, utan bör utrotas inom kort!!

11 kommentarer:

 1. Oh ja det var mycket bra och billiga vardagskläder osv =)

  SvaraRadera
 2. verkar som om ni haft det härligt! :D

  SvaraRadera
 3. Så härligt mé Bad & att du blev nöjd från frissan :)
  /Kramar Annmi

  SvaraRadera
 4. Sv: Det var det verkligen! :)

  Åh sista fotot är superfint! I like!

  SvaraRadera
 5. sv: jag med, veeeerkligen ;)

  SvaraRadera
 6. Härligt att du blev nöjd med håret. Du de där fästingarna....så onödiga....örk! De är farliga för våra fyrbenta med, vår tik miste sina valpar på grund av borrelia....inte kul alls hon blev jätte dålig.Nu är hon kastrerad och mår bra igen...stackare. Ha det fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra bilder =)
  Ja usch dessa fästingar.. efter min utedag i skrylle fick maken kolla mig nog i håret osv.. isch!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad härligt, det är så skönt att känna sig fin i håret :)

  SvaraRadera
 9. Så härliga bilder! Vår hund tycker inte om att bada, tyvärr. Han tycker bättre om att springa fort...
  Ha en skön midsommarhelg!

  SvaraRadera