lördag 22 juni 2013

Midsommarhelgen 2013


Vilken trevlig midsommarhelg vi har haft!! Vi har varit hos goda vänner. Vi kom hem till dom igår och stannade tills idag. Vi valde att tälta i deras trädgård, eftersom vi var nyfikna på hur vårt nya tält såg ut. Sedan är det ju alltid bra att träna på att slå upp det innan campingsemestern tar vid. Vi är väldigt nöjda med det nya tältet. Vi hade även skaffat hos en tjock uppblåstbar bäddmadrass, så vi låg otroligt skönt där. Tyvärr vaknade jag i natt av ett riktigt hällregn. När det slutade, somnade jag om. Senare väcktes av en uggla och av kyrkklockorna. Jag har idag varit lite trött på grund av det, men annars var det riktigt skönt att ligga i tältet. 

Vi har annars blivit riktigt bortskämda med god midsommarmat och framförallt trevligt umgänge. I eftermiddag bjöds det också på en basketmatch. Det var riktigt roligt, men jag är kass på att träffa basketkorgen. Vilken tur att man inte är en dålig förlorare!

Midsommaraftonen inleddes med solsken och värme, men avslutades med regn och lite kyla. Det är tur att man ändå blir varmm i goda vänners sällskap!

20 kommentarer:

 1. Det var den säkert, men jag åt bara gubbarna. Tycker inte om sötsaker som tårta. :P

  SvaraRadera
 2. Hej! Du är unik och just för att du och din blogg är så sjukt grymma så har jag utsett er till en av "Sveriges 69 bästa bloggar!" i min egna lista. Jag kom på idén utav att tidningen SOLO och tidningen VeckoRevyn varje år gör en lista med "Sveriges 69 sexigaste män". Jag tänkte då "varför ska man bara uppmärksamma män? Varför inte bloggare, artister eller vad som? Eftersom att jag då ville fullfölja min idé med att uppmärksamma 69 olika bloggar har jag gjort denna lista som nu får göra entré för första året idag! Du är som sagt med i denna listan, för att se vilken plats du kom på klickar du på länken här bredvid för att inte missa inlägget med listan: http://fames.se/mandisway/sveriges-69-basta-bloggar-swedens-69-best-blogs/#respond

  Stort grattis och hoppas att du blev nöjd med din placering och att få komma med på listan som kommer ta stor plats i bloggvärlden om något år!

  // fames.se/mandisway

  SvaraRadera
 3. Härligt du med har haft det =)

  SvaraRadera
 4. Smart att mjukstarta tältandet! Vårt tält har inte använts på två år så kanske skulle man slå upp det och sova i trädgården en natt för att vara på den säkra sidan :) Liza

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar, välkommen åter till min blogg. =D

  SvaraRadera
 6. Ja du verkar ha haft en trevlig midsommar :) de har jag oxså även om jag tillbringat den på jobbet :)

  SvaraRadera
 7. God mat, goda vänner och tältprovning... låter inte illa=)) Vi har varit förskonade från regn tack och lov=)) Korven var tokgod!! ;)

  SvaraRadera
 8. Det låter som att ni haft en riktigt trevlig helg! :)

  En nytt tält är något jag också skulle behöva :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli så mysigt att tälta i sommar!

   Radera
 9. Vilken underbar Midsommar & sååå vacker Yambo är i sin krans/Nospussar & Kramar Annmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var Yambo fin i midsommarkransen!

   Radera
 10. Härliga bilder!

  sv: Tack:)

  SvaraRadera
 11. vad härligt det där såg ut, och gott! :D

  SvaraRadera
 12. Ja det där låter som en riktigt bra midsommar :)

  SvaraRadera