måndag 17 juni 2013

Service och studiedag

I morse lämnade jag in min bil för service (6000-milaservice). Det känns alltid lite svettigt att lämna in bilen på en bilverkstad, för oron för att de ska hitta andra saker som måste åtgärdas, finns där. Mycket riktigt, oron var inte obefogad. Jag fick ett telefonsamtal senare på dagen från bilmekanikern, som ville upplysa mig om att bromsvätskan och bromsbeläggen bak måste bytas. Jag hade kunnat säga att vi skulle vänta med dessa åtgärder, men kände samtidigt att det inte fanns några val. Jag såg tusenlapparna flyga iväg högt upp i skyn.
Annars har vi haft studiedag om formativ bedömning av Christian Lundahl. Han är en väldigt kunnig man, men han talade i exakt samma tonläge hela tiden, vilket var jobbigt att lyssna på.

Nu ska jag passa på att njuta av solskenet!

10 kommentarer:

 1. Tackar :) ja visst e vi söta

  SvaraRadera
 2. ja har ca 1100-1400 per dygn :) med de hoppar upp och ner så ibland kan de va mer än så

  SvaraRadera
 3. haha ja de e bara att spamma på. :)

  SvaraRadera
 4. Förstår att det var jobbigt att lyssna om det var så! :D

  SvaraRadera
 5. trist trsit, men s¨är det tyvärr med bilar

  SvaraRadera
 6. Var gärna med i min veckansblogg tävling!
  http://sannasvedin.se/2013/june/v26.html#comment

  SvaraRadera
 7. Fin blogg, allt bra med dig? :)
  I varje fall så ville jag tipsa om mina tävlingar som jag har på bloggen just nu, i ena tävlingen kan du vinna en modellfotografering för 2 och i den andra tävlingen kan du vinna ett valfritt smycke, delta gärna!
  http://affys.se/2013/june/vinn-en-modellfotografering-for-2.html#comment
  http://affys.se/2013/may/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-thisstylese.html#comment

  SvaraRadera
 8. Usch, ja, det är inge kul att lämna in bilen!!

  SvaraRadera