onsdag 26 juni 2013

Sommarnaglar


Första semesterdagen hade ju kunnat startat bättre vädermässigt, men min dag startade rätt bra i alla fall. Jag hade bokat in en tid hos "min" nagelteknolog. Mina naglar är korta och jag kände inte idag för att förlänga dom. Därför valde jag idag att testa gellack. Nu kommer att jag låta naglarna växa lite grand och så får jag se om jag väjer att fortsätta med gellack eller att återgå till akryl. Hursomhelst blev jag väldigt nöjd med resultatet. Den franska manikyren känns fräsch nu på sommaren och gör att naglarna ser längre ut, fast att de inte är det.

25 kommentarer:

 1. tackar ;) hoppas att du oxå får en bra dag

  SvaraRadera
 2. Så jävla fult

  SvaraRadera
 3. sv: Det gör jag med, innerst inne ;)

  Ja vädret kunde varit bättre.

  SvaraRadera
 4. Finfina =)
  Han tackar ödmjukast

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket :)

  Tråkigt med vädret, hoppas det blir bättre! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas också att vädret blir bättre snart.

   Radera
 6. Jättefint ju! Det är finast med inte allt för långa och konstigt målade tycker jag.
  Ciao!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig obekväm med för långa naglar.

   Radera
 7. Fräscha o fina sommarnaglar. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Vädret ja... hoppas det blir bättre, jag nöjer mig med om det blir bra i augusti :)

  SvaraRadera
 9. Tack för din kommentar :) Gjorde mig glad!!

  SvaraRadera
 10. super... det där är alltid snyggt.

  SvaraRadera
 11. Visst är de underbara! :D
  Superfina naglar, vill också ha sånna! :)

  SvaraRadera