lördag 20 juli 2013

En dag i Göteborg


Ceasarsallad på Bee Bar
Idag har jag varit på stan, för att träffa min gamla vän Pia och två vänner till. De var här för att se på Robbie Williams på Ullevi i kväll. Vi åt lunch på Bee Bar, som är ett av mina favoritställen. Jag valde en jättegod ceasarsallad och drack vatten till. 

Vristvikter
Det blev lite shopping också. Jag köpte bland annat vristvikter på 1,5 kg/styck. Dessa ska jag använda under promenader eller när jag går upp och ner för trappor. Jag tror att det är superbra!

Göteborg levererade ett fantastiskt väder idag. Det var människor överallt som slog sig ner och bara njut av det underbara vädret. Efter att ha gått och släpat på tre kila (vikterna), var det väldigt skönt att slå sig ner i en Hop on - Hop off Båt (sightseeing). Det är inte särskilt ofta man gör sightseeing i sin egna stad. Det var så skönt att det fläktade lite grand medan man åkte. En härlig dag, helt enkelt.

14 kommentarer:

 1. Hehe tack ;)
  tycker själv att dem var väldigt svåra att få till.. en sprits hade suttit fint :)

  SvaraRadera
 2. Låter som att du haft en skönt sommardag!

  SvaraRadera
 3. Nu är vinnaren av DaisyBeauty tävlingen avslutad :} Kika in & se om du vann!

  SvaraRadera
 4. Trevligt.
  Går förbi där varje dag. Jobbar på bion :)

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt det lät med de där båtarna! Jag blev sugen på att göra ett besök i Göteborg.

  Tack för dina kommentarer! Tårtan blev mycket lyckad och gick hem hos gästerna:)

  SvaraRadera
 6. Mums va gott !!
  Vristvikter lät spännande - det har jag faktiskt aldrig hört talas om innan,
  men du får berätta sen om de var något "att ha" :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vristvikter är något jag skulle vilja testa på! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska testa!

   Radera
 8. verkar som om du hade en trevlig dag :)

  SvaraRadera
 9. Tack för en underbar eftermiddag med dig! Det var ju sjuuuukt god mat du tipsade oss om! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång ni kommer till Göteborg, får jag tipsa om ett annat ställe så du lär dig fler och fler ställen.

   Radera