fredag 19 juli 2013

En dag i träningens tecken


Den här dagen har verkligen gått i träningens tecken. Redan kl 06.00 ringde klockan. Vi låg och drog oss en stund. Strax efter sju var vi på gymmet. Där tränade vi kanske i 45 minuter innan vi drog oss in i simhallen. Vi simmade några längder och satte oss i bubbelpoolen en stund. Därefter högg vi in på den härliga frukosten, a la´hotel. Så mycket gott det fanns att äta! Det var en härlig start på dagen! 


När vi kom hem, blev det en hundpromenad och en kort vila. Jag fyllde på med vätska och drog ut på en cykeltur. Jag cyklade lite fel, så det blev en längre tur än vad som var väntat. Cykelturen fläktade på ett par ställen, vilket var skönt. Den gav mig styrka och den gav mig också lite solbränna, som det i alla fall känns just nu.

Både jag och min man har under veckan tänkt både på att träna mer och äta nyttigare. Det är så mycket enklare att göra det, när man inte är på resande fot. Nu är det bara att hoppas på att detta kommer att hålla i sig ett tag framöver, 

10 kommentarer:

 1. Tack en fin dag :)
  för dig ser det ut att ha varit en fin dag med :)

  SvaraRadera
 2. Så bra tänkt och handlat. Så vill jag också leva och får försöka dra med mannen på tåget (lättare att hålla motivationen levande om man är två).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är absolut lättare att träna om en partner gör likadant.

   Radera
 3. Ni är så flitiga så jag tror ni fortsätter. Ha en fin helg. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att vi fortsätter.

   Radera
 4. Åh träning är det bästa som finns! Sjukt bra jobbat!

  SvaraRadera