söndag 28 juli 2013

InspirationSjälv blir jag inspirerad av berättelser om träningens påverkan, men även av att se på bilder. Bilder på hälsosam kost inspirerar en också. Just nu tycker jag inte att bilder på godis, ser lika gott ut. Jag känner inte samma sug som innan. Jag hoppas att det alltid kommer att vara så.

12 kommentarer:

 1. Inspirerande bilder är bra att anv sig av!

  SvaraRadera
 2. Inspirerande bilder, jag äter alldeles för mycket godis. Efter semestern blir det till att bara äta godis fre/lö
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste hitta någon bra balansgång. Klart att man vill äta gott ibland, men det får inte bli varje dag.

   Radera
 3. Hejhej,jätte fin blogg! Skulle du kunna kika in på min blogg och lämna en kommentar kram! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara för att du skrev så, gör jag det inte.

   Radera
 4. Fin blogg du har!
  intressead av bloglovinbyte? :)
  // sarajosefin.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Den bästa inspirationen man kan ha är sin egna kropp, att känna hur man blir starkare, smidigare och kanske även snabbare. Älskar att känna mig stark!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underbart när man känner att det man gör ger resultat!

   Radera
 6. Jag tycker att det är mest inspirerande att höra om resultat och läsa om träning, få tips på övningar och upplägg, både vad gäller träning och kost. Bilder är också en stor inspirationskälla, men att se vad vi människor kan göra och prestera det är en riktig sporre för mig. Både att se vad jag själv lyckas med och vad andra lyckas med :)

  Sv. Tack så mycket! Jag är oftast nöjd, men har tyvärr en del hjärnspöken. Men de bli färre och färre som tur är.
  Tack, min måndag var grym. Hoppas du haft en bra måndag du också :)

  SvaraRadera