söndag 18 augusti 2013

Caramel Frappe


Himmelskt god!

En av mina favoritfik på stan är Espresso House. De har gott fikabröd och god latte. Numera hoppar jag fikabrödet, men en latte då och då kan det bli. Igår testade jag en frappe för första gången. Det är kaffe med is i. Det fanns olika sorter och jag valde caramel frappe med grädde. Den var så god! Tyvärr, inte särskilt nyttig. Det är svårt att vara nyttig hela tiden.

28 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, det är svårt att vara nyttig hela tiden, speciellt under semestertider!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad säger du om att ställa en fråga i min frågestund så följer jag dig på bloglovin? :) Fin blogg!

  http://frejdans.blogg.se/2013/august/har-du-en-fraga.html

  SvaraRadera
 3. Varför smakar nästan alltid det som är mest onyttigt bäst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man ju fråga sig! Men suget efter det minskar om man håller sig från det ett tag.

   Radera
 4. älskar espresso :)

  Sv: Tack så mycket! :D

  SvaraRadera
 5. Så mumsigt med caramel frappe ^^

  SvaraRadera
 6. Frappe är en stor favorit efter jag testade det på Rhodos för ett antal år sen, mums. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. sv: Ja det ska bli trevligt :)

  Det verkar underbart, men jag gillar svart kaffe ^^

  SvaraRadera
 8. Tack :D
  Har gjort kopior på de allra viktigaste papperna, så är förberedd fysiskt iallafall ;)

  SvaraRadera
 9. Jag brukade dricka deras Jordgubb & Vit Choklad, men insåg att jag var tvungen att sluta med det för det blev nästan en vana :( Och som du säger är det ju inte särskilt nyttigt :/ Men gott är det :D

  SvaraRadera
 10. Ibland är det helt okej att vara onyttig! :)

  SVAR: Det var det verkligen :)

  SvaraRadera
 11. Jag ska erkänna att också jag är svag för EspressoHouse's utbud.

  Svar: Tack för att du berömde min bilder. :)

  Kram

  SvaraRadera
 12. Det är viktigt med unnardagar.

  SvaraRadera
 13. Man ska inte vara nyttig hela tiden! Ibland måste man unna sig :D

  SvaraRadera
 14. Klart man får unna sej ibland!
  Och Espresso House är också mitt förstahandsval bland cafeer :-)

  SvaraRadera
 15. Älskar Espresso House! Själv tycker jag inte om kaffe, så vet inte om jag vågar smaka den där. Men min favorit är frapino med jordgubb och vit choklad, så gott! Älskar deras bagel med kyckling också, och deras morotsmuffins!

  SvaraRadera
 16. Den där är värd att vara onyttig för ! Så himla god :)

  SvaraRadera
 17. Farligt god!!

  www.mystyle.blo.gg

  SvaraRadera