lördag 31 augusti 2013

Den sista augusti


Redan 06.15 ringde klockan i morse. Det är tur att det inte är varje lördag man behöver vakna så tidigt. Kvart i 8 satt vi i bilen. Det var dags att åka söderut mot Varberg. 

Innan start
Anledningen till att vi skulle dit var för att min man och hans kompis skulle delta i Bockstensturen. De cyklade 5 mil Jag hade gärna velat delta, men eftersom jag inte har en MTB-cykel så vågade jag inte. Hade jag deltagit, hade jag valt sträckan på 3 mil. 

Under tiden min man cyklade, gick jag runt lite i Varberg. Det var visst torgdag idag. Varberg är en mysig liten stad alldeles vid havet. Jag kikade in i några butiker och på MQ hittade jag denna skjorta. Ärmarna behöver jag vika upp. Så skönt att hitta en skjorta som inte får en för stor glipa över bysten. 

Så gott!
Jag tog mig en fika på Espresso House. Det blev en äggmacka (surdegsbröd) med alldeles för mycket kaviar, en caffe latte, en chokladkaka som jag inte åt upp hela och en färskpressad juice. Tanken var att jag skulle läsa på kafét, men det var för mycket surr för läsning.


Här är min man efter målgång. Både han och cykeln var alldeles leriga efter cykelturen. Mannen är väldigt nöjd över dagens prestation och han gillade själva turen. Videoklippet är skapat med min iPhone. Magisto är en toppenapp!

21 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag du verkar ha haft! :)

  SvaraRadera
 2. låter som du haft en bra dag ! :) fikan såg god ut!

  sv: tack så mycket :D

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, inte varit där på 6 månader så va riktigt skoj.

  SvaraRadera
 4. Ja som du väl såg så firade jag min 50-årsdag där, i min barndomsstad. Jag älskar Varberg, en riktig pärla vid havet!

  SvaraRadera
 5. Marie är en av de bästa som haft Bingo Lotto, hon visar sann glädje när folk vinner och hon är naturlig i sin roll. Det är mycket mer än vissa av föregångarna visat =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, någon programledare är hon inte. Det märks att Marie är nervös.

   Radera
 6. Svar
  1. Bockstensturen skulle passa dig perfekt!

   Radera
 7. Första bilden var jätte vacker!

  SvaraRadera
 8. ja ikea de e ett underbart ställe :)

  SvaraRadera
 9. Han ser nöjd ut! Din dag var väl inte heller att klaga på (om man bortser från tidig uppgång)... Magisto, är det en videoapp??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min man var äldigt nöjd efter loppet. Japp, magisto är en videoapp som är väldigt lätt att använda.

   Radera
 10. Sv: Ja dagen var verkligen helt ok :)

  Härligt foto längt upp!

  SvaraRadera
 11. Ja,Varberg är vackert & så fin skjorta :)

  SvaraRadera
 12. Sv: Nej faktiskt inte så där jätte trött! :)

  SvaraRadera
 13. Åååh Varberg =D...en helt underbar liten sommarstad! Bodde där i 2 år precis när jag blev hade tagit studenten och fick en tjänst som konditoransvarig *tänker tbx*

  TREVLIG fortsatt Vecka =)

  SvaraRadera