måndag 12 augusti 2013

Känt ett chokladsug


Bilder från weheartit

Jag erkänner. I helgen som var, kände jag mig väldigt chokladsugen. Jag hade tänkt mig bara en liiiten bit, men en röst inom mig sade att jag inte bör köpa hem choklad hur sugen jag än är. Inte ens en väldigt liten chokladkaka. Även min man har bromsat mig. Tänk så mycket enklare det är, när båda försöker hålla igen på onyttigheter. Vad det gäller choklad, så är det mer jag som behöver hålla igen. Min man har aldrig varit ett lika stort godis- och chokladmonster som jag. Just nu är det enklast att tacka nej till alla sötsaker, men en vacker dag gäller det att hitta någon sorts balans. Antingen får det väl bara intas, när man blir bjuden alternativt endast lördagsgodis. Godis, bullar eller choklad varje dag är absolut förbjudet!!! Där får jag aldrig hamna igen.

Bild från weheartit

En talande bild eller hur?

13 kommentarer:

 1. Det måste vara ett svårt beslut att ta, för det är ju så himla gott! Riktigt mumsiga bilder också!
  kram viktoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är himla gott, men jag måste tänka på vikten.

   Radera
 2. Hej! Nu har jag avslutat Veckans bloggläsare! Gå in och kolla om det blev du! -> http://matiiildaa.blogg.se/2013/august/veckans-blogglasare-v-32-ny-omgang.html#comment

  Om inte, så kan du vara med igen! :D
  Kraaam!

  SvaraRadera
 3. ja de va flera år sen jag gjorde den bilden, om jag kommer ihåg rätt så använde jag en sida som hette cooltext.com

  SvaraRadera
 4. Önskar at jag haft din motivation....hur hittar man den? Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Choklad är så gott, synd att det inte är nyttigt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen synd att det inte är nyttigt!

   Radera
 6. Duktig du är!

  Min största last är bullar, förut var det cola men det har jag slutat att dricka så ofta.
  Men bjuds de på fika eller liknande så är bullar de bästa..

  SvaraRadera
 7. Fast jag är likadan. Finns det så triggar det snabbt igång gamla vanor. Fika är farligt för mig, för det känns socialt och mysigt att fika med sina vänner. Men det är svårt för jag har såååå lätt att bli sockerberoende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att det är mysigt med fika. Det är lättare att låta bli att smaka annars vill jag bara ha fler bullar.

   Radera
 8. Det är ju så gott med choklad!

  SvaraRadera
 9. Jag har uteslutit godis och choklad ur min diet. Har funkat bra. Jag vet att ifall jag börjar äta bara ibland så kan det leda till mer för det är ju SÅ GOTT! :)

  SV: Tiden går fort när man har roligt brukar det sägas! ;) kram

  SvaraRadera