onsdag 14 augusti 2013

Nyfriserad


Nyklippt

Efter att jag hade slutat jobbet, åkte jag direkt till frisören. Jag har ca 3,5 mil dit så det är ju inte direkt den närmsta vägen, men jag vågar inte låta någon annan klippa mitt hår. Åtminstone inte nu.


Det är ingen stor skillnad gentemot innan, för själva frisyren är densamma, men håret är kortare. Vad det gäller att byta frisyr, så är jag väl lite feg. Jag är nöjd med resultatet. Om 7 veckor är det dags att klippa sig igen. DÅ blir det även nya slingor.

17 kommentarer:

 1. Fiint! Du passar så bra i den frisyren så fortsätt du med den. ;-)
  Jag som alltid gillat stora hundar, mest labradorer och golden, är nu i hundletarstadiet. Men jag har bestämt mig för en pyttis denna gången (tror jag). Du kan läsa om det på min blogg. Har du några hundtips till mig, både om stora och små hundar? Jag har ju fortfarande inte bestämt mig för vilken hund jag ska ha, eller om jag ska strunta i att köpa hund. Skulle vara roligt att höra för och nackdelar med att ha hund.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fint!! Nä att byta frisör gör man inte gärna. Jag har provat 2 andra det senaste året men inte blivit nöjd. Nästa gång går jag till min vanliga bästa frisör igen, det är en sak som är säker.

  SvaraRadera
 3. Så fin du blev, det ser ut som en lättskött frisyr och det gillas. Jag måste också beställa tid till frissan. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Snygg du är i håret, jag är alltid sugen på att klippa mig kort igen, men jag har lovat mig själv att hålla kvar min nuvarande frisyr en liten stund till :).

  SvaraRadera
 5. snyggt!
  sv: Det är från E20 vid Göteborg! :)

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Nä man vill helst ha samma frissa, då vet man att man blir nöjd!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 7. snyggt. Redo för ny termin. Helt klart.

  SvaraRadera
 8. Vad fräscht! Och tack vilken oerhörd fin kommentar!

  SvaraRadera
 9. Wow,riktigt snyggt/Kram Annmi

  SvaraRadera
 10. Så snygg färg du har i håret och frisyren klär dig bra! Ser fräsch ut helt enkelt!:)

  SvaraRadera
 11. Varför byta om man har ett vinnande koncept? Snyggt! Liza

  SvaraRadera