söndag 25 augusti 2013

Slottsskogen och city


Även idag vaknade vi upp till vackert väder! Så underbart! Självklart ville vi passa på att njuta av det fina vädret. Man vill  ju suga ur det sista av sommaren. Vi bestämde oss för att ta en tur till Slottsskogen för att fota där. Vi stannade till vid Allum på väg dit, för jag behövde köpa ett tillbehör till min iPhone på Clas Ohlson


Det är alltid lika kul att kolla på djur. Pingvinerna blev absolut mina favoriter av alla djuren på Slottsskogen.Älgarna ser man inte alltid där, även om de finns där. Idag hade vi tur och fick syn på älgkon. Älgtjuren såg jag på långt håll och kunde inte ta några bilder på honom. 

Packhuskajen

Efter Slottsskogen åkte vi in till city. Det blev att vi gick vid Packhuskajen. Planen var att vi skulle äta på Kajskjul 8, men tyvärr var det stängt där. 

Ett av favoritställena

Det är tur att det finns fler ställen att gå till. Vi gick vidare till Bee Bar. Där fanns det gott om plats! 

God hamburgare

Det var länge sedan vi åt denna typ av mat. Ibland får man synda! Vi valde varsin hamburgare. Brödet åt jag knappt något av och jag åt heller inte många av pommes fritesen, men jag blev väldigt mätt ändå!

Jag har absolut haft en underbar helg!

20 kommentarer:

 1. sv: vad härligt, vi har också underbart väder :D

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som ni haft en riktigt fin dag. Djur är ju kul.....Kram anette

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder =)
  Mysig söndag :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så mysigt! Den där parken har. Jag också promenerat i. Minns att jag tyckte att den var mycket större än jag trott från början - och mycket djur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En toppenpark som är gratis att besöka!

   Radera
 5. Låter som en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Svar: Jo, det heter det ju men spelar ju ingen roll, alla förstår ändå :D

  SvaraRadera
 7. Det är så fint i Slottsskogen. Förstår inte varför vi aldrig åker dit...

  SvaraRadera
 8. Åh,så vackert & sött :)
  Ha en fin Måndag/Kram Annmi

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig Göteborgs-dag! Nästa gång du är på Bee-Bar så kan jag absolut rekommendera deras Caesar-sallad. Den godaste jag nånsin ätit, och väldigt rejält tilltagen så man blir verkligen mätt!
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också ceasarsalladen på Bee Bar, men jag kan ju inte äta den varje gång.

   Radera
 10. Älskar bilderna i din blogg!

  SvaraRadera
 11. Så fina pingvinerna är alltså! Ett av mina favoritdjur :)

  SvaraRadera