onsdag 28 augusti 2013

Vill bli så här igen!Vad hände liksom?! Bilden är tagen antingen 2006 eller år -07. Det är ju inte så länge sedan kan man tycka. Frisyren vill jag inte har tillbaka, men gärna kroppen. Jag måste fortsätta att kämpa för att få tillbaka vikten. I bland kan det hjälpa att se på gamla bilder. 

8 kommentarer:

 1. Men jag tycker det är så du SER ut. Idag...

  SvaraRadera
 2. Vänner, promenerar, läser, skriver, sover, fikar, äter, tränar, bio, musik.. min blogg är ingen dagbok eller så. Det är mer bara en sysselsättning för att jag gillar att skriva och liksom bara ha något vid sidan av =)
  Jag lägger inte ens upp en bråkdel av mitt liv :P
  Väldigt privat av mig när det kommer till bloggen.
  Det tog mig många år innan jag ens förtäljde något om min passion över Disney :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, allt kan man inte avslöja på bloggen!

   Radera
 3. Sv: Tack, visst är dom fina? :D

  SvaraRadera
 4. Jag kände inte igen dig. Tror det beror mest på hårfärgen och glöm inte att du är fin precis som du är.Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Jag skulle kunna skriva precis samma inlägg i min blogg!Men nu är det nya tag :-)

  Visst är det jobbigt att ha sonen så långt borta. Men man vänjer sig lite fast aldrig helt. Aldrig!

  SvaraRadera
 6. Hejja dej!! Kommer gå fint nu när rutinerna börjar sitta;)

  SvaraRadera