torsdag 26 september 2013

Bokmässan i Göteborg

Sammanställning av programspunkter jag vill se

På lördag ska vi till bokmässan i Göteborg. Mässan är stor och det finns mycket att se på, därför har jag kollat genom programmet och sammanställt allt jag vill se på. Några programpunkter krockar lite med varandra, så vissa punkter får jag ta bort. Roligast är att det är så många författare/kändisar som har samlats under ett och samma tak. Det är ju dessutom roligt att få möta och få lyssna på författare, vars böcker man tycker om.

5 kommentarer:

 1. Vad spännande, hoppas du träffar de som intresserat.... Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag vill också dit men valet stod mellan skördefest på Öland eller bokmässan. Eftersom ryggen inte är helt ok än så fick det bli skördefesten där jag kan bo i mina föräldrars hus.
  Ha det så trevligt och givande!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skördefest på Öland verkar ju vara en toppengrej!

   Radera