tisdag 24 september 2013

Inspiration


Visst är det inspirerande att titta på?

Genom att bara förbättra sina träningsresultat, är det lagom inspirerande bara det. Det är också inspirerande att lyssna på eller se andras utveckling vad det gäller träning, oavsett vilken sorts träning det är. När jag märker att min kondition eller styrka förbättras, vill jag bara träna mer. Dock kan tiden eller tröttheten påverka. Hade man kunnat, hade jag gärna tränat varje dag. Men jobbar man 100% och är hundägare, är det inte möjligt om man inte vill stiga upp ännu tidigare på morgnarna. Jag ska strax iväg och träna på gymmet, även om jag känner mig lite trött då jag började jobba kl 7.00 i morse. 

10 kommentarer:

 1. Hoppas att det är okej att jag lånar videon till min nya blogg? klipporochskog.blogg.se heter den och handlar bara om träningen och motivationen och det. Skulle vara bra om jag kan samla all pepp på samma ställe liksom :)

  SvaraRadera
 2. Delta gärna på min tävling där 3 vinner en varsin goodiebag!

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så jätte mycket, det värmer :)

  SvaraRadera
 4. Lunchträning är perfekt tycker jag, men alla har ju inte möjlighet till det.
  Sv: Oj! Jag fick räkna upp till 9 st bloggvänner jag träffat IRL, nej 10 st... Nilla, Borthy/Frudin, Candygirl, Lillkakan, Ulle, Nina, Ulrika, librarybeth, Fliselin, Strongday/Annika. 10 st vad jag kan komma på. Otroligt egentligen! :) Det är superkul att ses även utanför bloggen. Nu på sista tiden har det oftast fallit sig naturligt i samband med lopp och sånt.

  SvaraRadera
 5. Fin blogg du har! Allt bra med dig idag? :)

  SvaraRadera