torsdag 10 oktober 2013

happy plugsSe vilka fina hörlurar min man kom hem med till mig! De sitter skönt i öronen. Jag har prövat många andra modeller, som sitter längre in i örat. Men de har antingen hoppat ur eller så gör det ont i örat. Modellen kallas för earbud och är från happy plugs. Dessutom gillar jag att de är guldfärgade och har mic.  Nu borde man ha ett guldfärgat iPhoneskal också.

Du kommenterar väl i detta inlägg, för då har du chansen att vinna en bildlänk?!

12 kommentarer:

 1. Är hur gott som helst! Tröttnar aldrig på det eftersom att det går att variera i det oändliga. :)

  SvaraRadera
 2. Ohh, guld minsann... skalet nästa!! =)

  SvaraRadera
 3. Snygga! Sådana hade jag gott kunnat tänka mig!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 4. snygga -ser väldigt exklusiva ut

  jag vill ha såna där "inears" på mina lurar. Det tycker jag är skitskönt - och så stannar dom där dom ska också

  SvaraRadera