onsdag 9 oktober 2013

Jag ogillar.....


Jag ogillar människor som inte kan tänka outside the box. Exempel på en väldigt enkel sak: Det har hänt att jag kanske gått på vänster sida på gångbanan. Hunden kanske nosar på något spännande just där. Man möter någon, som prompt måste gå på sin högra sida och visar det väldigt tydligt.

Jag ogillar bad hair - days. Om det är otillräckligt med volym i håret eller om det ligger åt helt fel håll, så kan det  störa mig en hel dag. Nästan.

Jag ogillar när byxbenen är för korta. Långbyxor ska täcka hälen, enligt mig. Gör inte mina byxor det (krympt i tvätten?), så kan jag gå och dra i benen. Det ser som flaggor upphissade på stången.

Jag ogillar när mjölken eller bananerna är slut hemma. Då blir varken frukosten eller mellanmålet komplett.

Jag ogillar att mina naglar är mjuka. Några av naglarna är delvis mjuka. Nageln kan vara mjuk på ena sidan. Jag vill ha starka och hållbara naglar!14 kommentarer:

 1. intressant att få läsa ! :D

  Sv: Okej vad bra, jag följer dig med nu :)

  SvaraRadera
 2. det mesta kan väl hållas med om men det där med höger sidan kan du kanske tänka om på jag hartex ett öra som är helt dövt o behöver ha mitt hör öra åt rätt håll så jag hör något :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast att passera någon på en motionsslinga utan trafik, där kan inte det spela någon roll. Annars får man gå på vilken sida man vill på trottoarer och gångbanor.
   http://www.dn.se/nyheter/sverige/ratt-etikett-om-trottoarvett/

   Radera
 3. Tips för naglarna: Använd en doftfri marseilletvål till händerna och inte så mycket kemiska tvättämnen. Marseilletvål fungerar till hela dig för övrigt. Använd sedan, om du behöver, en parfymfri lotion, typ Urtekram no perfume, som är återfettande utan att bilda någon fet hinna. T ex starka, parfymerade tvätt- och diskmedel torkar ut och förstör både hud och naglar. Om du använder lack till naglarna så är det bra om man härdar naglarna efter topplacket. Finns elektriska härdare (apparat) som fungerar bra och gör att lacket sitter längre. Om man får lacket att sitta länge så behöver man inte använda lackborttgningsmedel så ofta för det sliter på naglarna.
  Tvålen och lotionen går till ömtåliga tassar också. Om man inte tycker om oparfymerade produkter så kan man ju puffa på sig lite av sin favoritparfym i tex hanflatorna. Har själv stenhårda naglar efter att ha bytt bort alla kemiska ämnen till mera vänliga, oljebaserade produkter. Då uppstår ett annat problem för då blir naglarna svåra att klippa och forma med fil. Man blir aldrig nöjd, tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar din ogilla lista......ha en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Varför ogilla saker, när man kan fokusera på det man gillar istället? =)

  Jag har haft en bra dag, fått mera jobb inbokat framöver osv =D

  SvaraRadera
 6. Nej, men man kan skippa det man ogillar. =)
  För att det man ogillar stjäl bara en massa energi ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast dessa punkter stjäl ingen energi!

   Radera
 7. Nej men du ogillar dem, det är ju något slags negativt i det..
  Eller har jag fel?
  Hoppas du har en god kväll =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ogillar det, men jag låter ju inte att det tar överhand och jag låter det heller inte ta energi.

   Radera
 8. Oj, visste inte ens att det fanns sånna människor som i översta punkten, här där jag bor där går vi lite var vi vill på gångbanan tror jag. Och jag måste bara säga också att jag gillar ogilla-listor, att bara läsa om saker som gillas kan bli lite trist tycker jag så det är bra med sånna här inslag ibland. Speciellt om det är om små harmlösa saker som för korta byxben (håller btw med på den punkten!), sånt tar ingen energi från mig i alla fall :)

  SvaraRadera