torsdag 3 oktober 2013

Jag på bild


Porträttbilder

De klassiska skolfotografierna har kommit. Att se sådana här porträttbilder på sig själv, är hemskt! Dock är det alltid kul att få se det färdiga resultatet, men sedan är man väl mätt på det. Vad ska jag nu göra med bilderna? Kanske finns det någon kollega som vill ha en bild på mig i sin plånbok. Jag ska höra! ;=)

11 kommentarer:

 1. Vad fin du blev. Jag ser fram emot den dag då jag är med på skolfotograferingen, inte så mycket för fotograferingens skull, utan för att vara del i en kontext. Dit längtar jag.

  SvaraRadera
 2. jaha ni tar enskilda bilder också... Lite kul ju! det gör inte vi. Och jag tror inte heller på busungens skola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick ta enskilda bilder, eftersom dessa ska sättas upp på väggen inne på skolan, så alla ser vilka som jobbar där.

   Radera
 3. Jag vill ha! Skicka! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Tackar :) va häftigt me såna klassfoton :)

  SvaraRadera
 5. Klart ni ska byta foto med varandra:)
  Du är jättefin på bilden!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag kommer att få jobba i slutet på november, ända in i december, för att en ska åka på semester på jobbet och då är det bra att jag är förberedd. Kan bli lite stressigt mot jul och jag är inte en person som stressar förgäves :)

  SvaraRadera
 7. Skolfoto... Det var inte i går vill jag lova! Riktigt svårt att bli fotograferad på det där "uppställda" sättet tycker jag. Spänner mig och blir alldeles stel så fort kameran åker fram...

  SvaraRadera