tisdag 22 oktober 2013

Nu ska vi se!

Under en tid har jag känt att mina ögon har varit mer ansträngda och jag har blivit tröttare i dom, särskilt när jag suttit vid datorn eller läst.  Jag har dock inte sett sämre och jag har heller inte haft någon besvärlig huvudvärk. Jag har alltid haft nedsatt syn på mitt vänstra öga och idag var det dags för en synundersökning.

Detta par blev det inte

Optikern gjorde en grundlig undersökning och kom fram till att jag behöver glasögon. Först tänkte jag att det var endast vid läsning jag behövde de, men hon tyckte att jag behöver det hela tiden. Då blev valet av bågar genast mycket mer seriösare. Ska man ha bågar hela tiden, så gäller det att de är både snygga och passar en.

För många bågar att välja emellan

Bågar som var för stora, kattliknande eller för färgglada gick genast bort. Sedan var det inte helt enkelt att välja. I säkert en timme, provade jag flera stycken. Jag provade både plast- och stålbågar. 

Få se nu vilket par det blir

Trots lång tid i butiken och trots proffsig hjälp kunde inte bestämma mig för ett par. 20 par blev 10 par, som tills sist blev 4 par. Dessa fick också följa med mig hem. Nu ska min man (och kanske några fler) få hjälpa mig att bestämma mig för det snyggaste paret på.

24 kommentarer:

 1. Det är med och välja bågar inte lätt! :) Du får ta bilder med alla fyra på dig, så kan vi hjälpa dig med :)

  Min dag har varit helt okej, lite personal på jobbet, öppning, halsont och sedan urtidernas sämsta dejt

  SvaraRadera
  Svar
  1. I morgon få ni se i ett inlägg med bågarna på.

   Radera
 2. Hur har din dag varit? :)

  hur gick passet i söndags btw?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min dag har varit kanon. Marathonpasset i söndags var väldigt jobbigt, men kul ändå.

   Radera
 3. Aaaaa det är inte lätt det där. Jag vill se dem på. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. svar: Tack så mycket, vad kul att du gillade det!

  SvaraRadera
 5. Jobbigt med glasögon. Jag har precis köpt nya, men har som vanligt svårt för att gå utomhus med dem. Det blir linser oftast för mig till vardags. Hoppas att du hittar några som känns bra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att bli jobbigt att vänja sig vid glasögon, men sedan blir det ok.

   Radera
 6. Vad fick ni göra på passet?=) så sugen på träna, men halsen gör ont så bäst och låta bli

  SvaraRadera
  Svar
  1. På passet cyklade vi i tre timmar i sträck. Du kan läsa mer här:
   http://www.junitjejen.se/2013/10/tre-timmar-pa-cykel.html

   Radera
 7. Ser fram emot inlägget. Vet inte om jag hinner se det imorgon. jobbar till 18:30 sen blir det direkt in till stan och se handboll kl 19 :) så får se hur död jag är när jag kommer hem :) Men inlägget finns kvar till spå torsdag så :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart att inlägget kommer att ligga kvar till torsdagen, men då har jag kanske hunnit välja.

   Radera
 8. Haha, inte lätt att välja inte!

  SvaraRadera
 9. Du vet vilka jag tycker du skall ha... Paret som var lagom fräsiga med lite "rocka billy" look! ;-)

  SvaraRadera
 10. Fota och lägg upp så kan vi hjälpa dig välja...

  SvaraRadera
 11. Tack så mycket :)

  Din header va väldigt vacker, gjort den sj?

  SvaraRadera
 12. Bra en snabb fråga. Hur hittade du min blogg? :)

  SvaraRadera
 13. Hoppas du hittar några som passar!

  SvaraRadera

 14. Alltid toppen ... Riktigt fint blogg :)

  SvaraRadera
 15. ja de e svårt när de finns mycket att välja på :)

  SvaraRadera
 16. Bestäm själv. Du kan fråga om råd osv. Men man ska alltid bestämma själv vilka som passar en bäst ju? =)

  SvaraRadera