lördag 5 oktober 2013

Nytt i öronen


Ursäkta för den dåliga bildkvalitén
Det händer inte särskilt ofta jag kollar på smycken. Det blir oftast att jag använder samma örhängen jämt, då flera av mina saknar ett lås. De små låsen är ju så lätta att bli av med. Det blev ett par silverörhängen. Jag har tidigare aldrig haft ringar i öronen, så detta är nytt för mig. 

17 kommentarer:

 1. Fint och kul med nya smycken. Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Det var längesedan jag hade ringar i öronen men det är faktiskt väldigt behändigt. Man slipper att tappa "pluppen" och de sitter där de sitter. Nu blev jag lite sugen på att skaffa/leta fram ringar till öronen. Det som är så bra med dem är just att de sitter fast bra och även att man kan sova med dem.
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad det gäller låset, så skiljer det sig väldigt mycket mellan modellerna.

   Radera
 3. De var jättefina, Karin :) Väldigt klassiska, sånt gillar jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Klassiska blir aldrig omoderna.

   Radera
 4. Gillar inte ringar sa mycket. Har alltid valdigt enkla parlor eller kristall stenar i oronen!

  SvaraRadera
 5. Enkelt och snyggt!!

  Ha en fortsatt skön söndag!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 6. ja verkligen, första gången jag åt det igår, och det va supergott

  SvaraRadera
 7. Tips. UR och PENN säljer en liten plastpåse med ca 20 st "pluppar" i guld och silver färger + några plast. för 25:- klart värt!!

  SvaraRadera