onsdag 16 oktober 2013

Om höstmörkret

Bilderna är från ShabbyBlogs.

Jag älskar sommaren! Det är den bästa årstiden som finns. Jag älskar att ligga barbent i gräset och läsa en bra bok. Vem kan tycka illa om det? Fast att jag älskar sommaren mest, så njuter jag just nu av soliga och vackra höstdagar. Det enda jag ogillar med hösten eller är de mörka kvällarna och det eventuella regnet. Jag gillar inte heller mörkret på morgnarna. Det är inte ett dugg mysigt, utan det känns mest läskigt. Visst, det är mysigt med tända stearinljus, men de hjälper inte när man är ute på sina promenader. 

12 kommentarer:

 1. sommaren är lätt bästa tiden, man mår som bäst då, iaf jag ( undan tag denna sommaren dock)

  Ja, tisdagar är fan ingen hitt, måndagar har jag noll problem med... tur det är lite helg snart hihi

  SvaraRadera
 2. Jag får vara glad att jag ens hinner äta, igår var det full rusch på jobbet :)

  SvaraRadera
 3. Regn ? var har du sett det :)

  SvaraRadera
 4. Javisst e det gott med sockerkaka:0))
  Här singlar snön ner!
  Lillasonen överlycklig:0)
  Ha en fin dag!!

  SvaraRadera
 5. Just mörkret är lite jobbigt. Särskilt på morgnarna...

  SvaraRadera
 6. Ja, hösten kan verkligen visa sig från båda sidorna. Härlig färger och klar luft, regn blåst och mörker...

  SvaraRadera
 7. Sommaren är verkligen bäst. Jag är också en junitjej. Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag som Älskar Höstmörkret med tända ljus även vid frukosten har vi det - så ljuvligt <3
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 9. Tur man vet att sommaren kommer tillbaka när mörkret tätnar;)

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


  / WWW.FASHIONJOINT.SE

  SvaraRadera
 11. Jag håller med dig helt och hållet! De vackra höstdagarna kan vara hur vackra som helst, men hösten är en dyster årstid! Den förebådar mörker och kyla, LÄNGE!
  Svar: det är så kul att se den lille gå omkring med kameran och han strålar verkligen av glädje!

  SvaraRadera