söndag 20 oktober 2013

Tre timmar på cykel

Jag var först väldigt skeptisk om jag skulle klara det. Efter att jag hade bokat platserna, tänkte jag för mig själv: "Vad har jag gett mig in på?". Men sedan tänkte jag att det kan vara en bra utmaning för mig själv. För min man var det inget konstigt, då han ofta brukar vara iväg på långdistansare med sin cykel.
Instruktörerna gör sig beredda
Väl i spinningsalen, fick man ta på sig ett pulsband och man kunde följa sträckan på en vit skärm. Man såg när det var dags för aktiv vila och när man skulle ta i lite mer. Man såg också vad man hade för puls. Under passets gång pendlade min puls mellan 73-87% av min maxpuls. Oftast var den mellan 80-85%. 
Full fart på cykeln
Efter två timmar på cykeln, var jag trött. Det måste jag medge, men jag kämpade den sista timmen också. Att jag deltog i spinning-marathon och att jag faktiskt också klarade det bra, imponeras jag själv av. Att det var en härlig stämning och två duktig instruktörer, gjorde att det hela blev mycket roligare. Det kändes verkligen som att instruktörerna på träningsstället Träna i Kungälv, hade koll på oss deltagare. Man fick ögonkontakt med dem flera gånger under det 3 timmars långa passet. 
Även om svetten rann på en och kläderna var dyblöta, så kan jag tänka mig att göra det här igen. 

17 kommentarer:

 1. haha ja om man hade sån tur :) duktig du e

  SvaraRadera
 2. Samma här, hoppas på en bättre säsong än förra =D

  SvaraRadera
 3. spinning i två timmar? oh, herrgud

  SvaraRadera
 4. Imponerande säger jag bara! Vet inte om jag hade vågat ge mig på det. Vet inte om jag har rätta viljan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket!! När jag väl hade bokat in mig, kände jag att jag inte kunde backa.

   Radera
 5. Du var väldigt duktig som kämpade på under de tre timmarna!!! :-)

  SvaraRadera
 6. Jag är stolt över dig kompis! Kram

  SvaraRadera
 7. sv: läste fel på två och tre ;) men ännu värre då ju.
  Jag tycker att de är as jobbigt efter typ en kvart.

  SvaraRadera
 8. hahah nej men gud.. att du orkade ... duktiga du !!
  Hoppas helgen varit bra kram

  SvaraRadera
 9. Oh my....jag hade dött! Kram Anette

  SvaraRadera
 10. sv: Tack så jättemycket!!! Vad kul att jag inspirerar dig :)

  Åhh vad duktig du är, jag skulle aldrig klara det där! hade tröttnat efter 30 min

  SvaraRadera
 11. Bra jobbat! Lät riktigt härligt!! :)

  SvaraRadera