fredag 8 november 2013

Bilder på släktingar

Bilder på familjen från mammas sida

Vad det är kul att se gamla bilder på släktingar. Dessa bilder har jag fått av min kusin, som släktforskar. Tyvärr vet jag inte riktigt vilka alla är. Men mormor och morfar känner jag igen. På den största bilden, vänder tyvärr min mamma bort huvudet. Man ser bara hennes blonda kalufs. Hennes 21 år äldre syster håller i henne. Kanske jag också borde släktforska, men det känns som att det tar alldeles för lång tid. Jag vet tyvärr alldeles för lite om min släkt. Tyvärr har jag varken mina mor- eller farföräldrar kvar i livet. De kan jag inte fråga.


6 kommentarer:

 1. Det är kul och titta på gamla bilder. Dock är det synd man inte vet vem alla är :(

  SvaraRadera
 2. åh vad sött :-) tycker också det är mysigt med gamla bilder!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad häftigt! :) Kram

  SvaraRadera
 4. japp gott och onyttigt precis så som det skall vara :)

  SvaraRadera
 5. Klart du ska släktforska, men det måste ju inte ske nu=))

  SvaraRadera