fredag 1 november 2013

En härlig startIdag har jag fått en ledig dag, då jag har haft timmar att ta ut. Så skönt med en ledig fredag och göra vad man vill! Jag kom upp i tid, trots att jag inte behövde. Jag och mannen packade varsin träningsväska. För min del blev det  till att simma 1 km. Min man började med motionscykling innan han också doppade sig i bassängen. För oss båda blev det också en stund i bubbelpoolen och jag kunde inte låta bli ruschkanan, även om jag är fegare än förr.

Efteråt väntade en god och stadig frukost. Den smakade ännu bättre, då man hade rört på sig innan. Väl hemma var det en runda med hunden som gällde i ösregnet. Kunde dagen ha börjat bättre? Jag tror inte det.

8 kommentarer:

 1. Haha ja verkligen!
  Har du några planer inför helgen? :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helgen innebär bio och födelsedagsfirande.

   Radera
 2. Sv: Åh, visst är hon?

  Du får ha en trevlig kväll! Ska du göra något speciellt? Idol kanske? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lite Idol och lite bloggande och god mat.

   Radera
 3. Det ser verkligen ut som en härlig start på dagen! :-)

  SvaraRadera