lördag 30 november 2013

Fredsuppdrag

Micke Gunnarsson skapade fredsuppdraget i syfte att skapa lite mer fred i sig själv. Tyvärr skapades det bara nya uppdrag under 2012 i appen, men på hemsidan skapas nu nya. Det gör ju dock ingenting att utföra gamla uppdrag. Jag tycker att det är en härlig tanke. Kanske man gör något man tidigare inte har gjort eller så får uppdragen en till att tänka efter.

Här är några uppdrag, som du kanske vill utföra:
Stäng av mobilen två timmar i sträck någon gång under dagen.
Ta en stund för dig själv i tystnad och stillhet, helst ute i 30 minuter.
Skriv omedelbart en lapp med texten: "Jag älskar dig!" och lägg den var som helst, sedan gå. 
Skriv en "dagens ros" eller "tummen upp" till dig själv idag. Skriv en härlig motivering!
Klappa någon på kinden idag.
Skriv ner 5 saker en drömdag för dig skulle innehålla. Lycka till! 
Det första uppdraget borde jag testa någon dag. Då ska det vara under två timmar, som jag brukar använda mobilen, för annars gör det ju ingen skillnad.
Varför inte ha en adventskalender med uppdrag? Klicka på dessa och kan skriva ut och skapa en egen.
Framsida

Insidan
 
 

15 kommentarer:

 1. Japp, kommer bli en del jobb för mig, vilket är lite dum med hur jag mår just nu, men det skall nog gå bra.

  SvaraRadera
 2. Låter som bra uppdrag att ta till sig :)

  SvaraRadera
 3. Har du bakat lussekatter till första advent ännu?=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har jag inte gjort och kommer inte att göra heller.

   Radera
 4. Japp får hoppas att vinnaren blir glader :)

  SvaraRadera
 5. åh jag skulle adlrig klara mig utan mobilen ;) kram!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du har en mysig sista november! :D

  Inatt kl 00.01 öppnas första luckan i julkalendern på min blogg. Varje dag kommer en tävling hållas med jätte bra priser, så kika om du vill ^^

  SvaraRadera
 7. Å, vad bra! Första uppdraget har jag redan gjort den senaste tiden. Så även det andra. Resten får jag väl testa.:)

  SvaraRadera
 8. Kul grej! Det där med mobilen är svårt. Jag glömde min mob hos syrran på Irland och var utan i tio dagar, verkligen helt galet hur jobbigt jag tyckte att det var. Kramar Liza

  SvaraRadera
 9. Efter ett år som jag haft denna, så börjar den småsega något.. den laddar dåligt.. tar på batteriet.. jag använder min mycket, ibland laggar denna till när jag ska svara på samtal, om jag har något annat igång. Plus att den har åkt i backen och fått små skavanker. Kul med en ny att pilla med. Liten tekniknörd är jag allt. :)

  SvaraRadera
 10. Önskar en trevlig första ADVENT

  SvaraRadera
 11. Nr 3 skulle vara kul om fler gjorde. Fast man kanske inte behöver skriva "jag älskar dig" kanske bara något motiverande och uppmuntrande som "du är bäst", "du är fin" OSV och sen lämna lite överallt. Vem skulle inte bli glad över det :)

  SvaraRadera