måndag 25 november 2013

Gammalt och nytt

Jag deltar inte i fotoutmaningarna som Fototriss ordnar varje söndag, men jag tycker det är en rlig idé. Då ska man publicera tre bilder i ett särskilt tema. För ett tag sedan var temat Min stad/by/ort. Här är bilder från min ort, dock bara två. Jag valde att fota något gammal och något nytt.

En gammal bro

En nyöppnad blomsterbutik
En annan gång, kanske man ska delta i Fototriss.

8 kommentarer:

 1. Håller med, rolig idé det dära med fotoutmaningar. Det är ju så kul att fota. =)
  Vilken mysig julmarknad du har varit på. Längtar till julmarknaden här i stan sätter igång.
  Ha en fin måndag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. https://www.youtube.com/watch?v=u25rP0-F_ko

  hej, skulle verkligen uppskatta om du kollar och GILLAR klippet, betyder super mycket, tack på förhand!:)

  SvaraRadera
 3. Klart att du ska delta. Vad har du att förlora?
  Jag gillar bilden på bron jättemycket! :-)

  SvaraRadera