tisdag 19 november 2013

Gör mig piggare!


Jag har blivit inspirerad av Sanna, så nu har jag utökat mitt förråd av kosttillskott. D-vitaminer och kromtabletterna inköptes idag. B-vitaminerna har jag ätit ett tag. Nu hoppas jag att tabletterna kommer att göra skillnad! Det finns så mycket kosttillskott att välja emellan. jag vill ha något som gör mig piggare, men så osäker jag blev när det fanns flera produkter som utlovade samma sak. Vilket ska man ha?

En sak begriper jag inte. Det är att burkarna endast är fylld till hälften. Varför fylls de inte ändå upp? Eller varför får man inte tabletterna i en mindre bruk? 

25 kommentarer:

 1. Jobbade till 21 igår, upp och börja 6:45 idag och köra till 15, och typ samma pass imorn.. så jag är nog lagom mör ;)
  Jobbat idag alltså.
  Dudå?

  SvaraRadera
 2. Det där skulle jag behöva.. haha :D

  SvaraRadera
 3. Jag skulle verkligen behöva något uppiggande som faktiskt funkar ! :)

  Visst är hon grym - johanna, och extra kul vore det om hon slog sin man i omröstningen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara roligt att få enmassa tips i detta inlägg.

   Radera
 4. Märkligt.

  sv: Om jag blir mätt på gröt beror på hur mycket gröt jag äter :P

  SvaraRadera
 5. sv:Tack! :D

  Vad kul att du hittat tillbaka till min blogg! ;)

  kram!

  SvaraRadera
 6. Intressant, det har jag med undrat många gånger.:)

  Jag tror inte jag kommer få betalt, det är en gratis tidning.

  SvaraRadera
 7. Jag har också köpt in vitaminer för att råda bot på tröttheten. Hoppas på snabbt resultat:)
  Vad har krom för effekt på kroppen?

  SvaraRadera
 8. D-vitamin äter jag med:-) Annars tar jag inga tillskott förnärvarande utan försöker äta så bra som möjligt!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 9. Skulle också behöva något som gör mig piggare och mindre mottaglig mot förkylningar! Jag tror på C-vitamin! :)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Jag är mycket tveksam till kosttillskott om man inte har någon påvisad brist. Experterna påstår att en varierad kost med mycket grönsaker är mycket bättre än de kosttillskott som finns. I vissa tabletter är det visst bara spår av det man vill ha!
  Någon tjänar oerhört mycket pengar på vår osäkerhet! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varierad kost är ju det bästa, men då det är ont med solljus så här års tänker jag att det är bra med tillskott av D-vitamin.

   Radera
 11. Det där är något som jag borde kika på!!

  SvaraRadera
 12. Så läst ikapp lite
  Önskar en godmorgon och fortsatt en bra dag

  SvaraRadera
 13. Japp här njuts de för fullt av denna lediga veckan, hoppas att du oxså har det bra

  SvaraRadera
 14. Hoppas de hjälper & att du blir piggare snart :) Själv är jag sjukt trött hela tiden men har lågt Hb så det är förklaringen - dricker Blutsaft för att få upp det lite. Funkar oftast för mig istället för snuskiga järntabletter. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att det hjälper!! Jag hoppas på snabbt resultat.

   Radera
 15. De är halvfulla pga att det behövs mycket luft för att hålla dem torra och fina. "Bomullen" som ligger i ska man behålla i för att hålla det torrt i burken.
  Jag hoppas att du blir piggare av den här kuren. Annars finns det ChiSan på flaska (apoteket, life) som funkar jättebra för mig. Men det ska man inte ta tillsammans med de tabletter du äter nu tror jag. Men det kan du ju fråga i affären.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, men någon bomull fanns inte med i burken.

   Radera
  2. Det kanske inte behövs för alla "piller". Jag har ingen aning.

   Radera
 16. Pga av förvarningen. Måste ha luft för att hålla de i sin rätta form. :)

  SvaraRadera