söndag 17 november 2013

Om föreställningen


Vilken underbar föreställning vi såg igår! Den var absolut inte fy skam! I väntan på att få gå in i salongen, lade vi märke till att medelåldern hos publiken var ganska hög. Jag tror inte att det var några 18-åringar med alls. 


Det var väldigt mycket folk på Göta Lejon eller så var själva teatern liten. Det var trångt vid toaletterna, det var trångt vid garderoben, det var trångt när man skulle gå ut och det var trångt vid baren. Men vad gjorde det, när det var musikalen vi skulle se?

Musikalen Priscilla hade ALLT! Artisterna var väldigt duktiga på att sjunga. Fantastiska röster! Synd att man själv inte har en sådan pipa. Låtarna var kanonbra! Man blev glad och man ville själv upp och dansa. Musikalen innehöll mycket glädje i form av humor och den hade även ett budskap. Och vilka fantastiska dräkter de hade på sig! Att bära gigantiska peruker kan inte vara helt enkelt. 

Efter musikalen var vi lite hungriga. Någon mastig maträtt var vi inte sugna på, men då passade ju tapas perfekt. Så gott det var! Trots att det var mycket fol. när vi kom, blev vi servade perfekt och vi fick det finaste bordet.

Tapasbaren låg nära hotellet, så det var bara knata "hemåt" med nöjda magar. Hotellsängen var efterlängtad! Man var trött efter en lång dag. Jag är dock redan vaken, men man börjar ju längta efter hotellfrukosten
Uppföljning blir det, när jag har kommit hem idag.

17 kommentarer:

 1. japp de tänker jag absolut göra, hoppas att du oxså får en fin dag

  SvaraRadera
 2. HÄrligt. Den skulle jag också vilja se...

  SvaraRadera
 3. SV: Tack :)

  Låter som en härlig helg.

  SvaraRadera
 4. sv: Det var också jättegott ska du veta :)

  SvaraRadera
 5. Låter som ni har det riktigt bra.... :)

  tycker absolut du skall hänga på fototriss...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, någon fototriss får jag göra snart.

   Radera
 6. Låter ju som en riktigt bra helg! :) Kram

  SvaraRadera
 7. Sista chansen att vara med i min FOTOTÄVLING http://susannasiekkinen.blogg.se/2013/november/fototavling-host.html# :D

  SvaraRadera
 8. Skrevs inlägget 00:52? :)

  Det var supertrist :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inlägget skrevs inte då. Jag hade i förväg lagt bilderna i ett utkast vid den tiden. Men inlägget skrev jag i morse vid ca kl 7.45.

   Radera
 9. Vilken mysig helg! Åh va kul att Priscilla var bra. Älskade filmen! Skulle vara roligt att se den :)

  SvaraRadera
 10. Åh va skoj! Det är allt för länge sen man såg filmen!

  Sv: ja det va skitobehagligt. Jag fick reda på sen att han som hotade mig va en sån som faktiskt hade kunnat göra allvar av det oxå. Han va känd för en massa våldsbrott!

  SvaraRadera