onsdag 13 november 2013

Så trött.Igår tänkte jag att idag skulle jag iväg och träna. Men tror ni att jag känner för det idag?! Nä, alldeles riktigt. Det gör jag inte, vilket jag skäms över. Det är underbart att träna och idag hade jag tiden för det, men jag orkade helt enkelt inte. Jag har varit ganska trött under hela dagen. Varför vet jag dock inte. Jag sov himla gott i natt,  dock vaknade jag knappt en timme innan klockan ringde. Så onödigt! Jag får krypa ner i sängen tidigt i kväll, helt enkelt.

8 kommentarer:

 1. Hoppas du inte börjar bli sjuk bara.Fast jag tycker jag också är trött idag. Kram anette

  SvaraRadera
 2. Ja idag va de en hel del bra på tv, tycker annars att de e mest skit

  SvaraRadera
 3. Ja det var riktigt härligt! :)

  Usch är med trött, trodde jag skulle behöva åka hem idag från jobbet, men det vände :) Är ledig imorgon, skall till sjukhuset, så lite sovmorgon :)

  SvaraRadera
 4. Sov Gott!! =)
  Sv: Njaa... om det är så himla kul med matte vet jag inte, men jag fattar!! ;)

  SvaraRadera
 5. man ska ju lyssna på sin kropp - du har säkert gjort ett riktigt val. Jag har inte hunnit springa på hela veckan. Och dessutom dras jag med ryggont från att ett barn "fällt" mig i fredags.. ska dock testa springa i morgon när jag slutar tidigt...

  SvaraRadera