onsdag 6 november 2013

Skarpare syn


Nu ser jag bättre!

Idag blev mina glasögon klara och jag är väldigt nöjd med mina bågar. Det känns som ett väldigt bra val hittills. Att ha glasögonen på känns dock lite ovant än så länge. Det är ju första gången jag använder glasögon.  Särskilt känns det ovant när jag går, men jag hoppas att jag snart vänjer mig. Det mest positiva är att, när jag sitter vid datorn eller läser en tidning, ser jag texten mycket klarare och lite större (så klart!). Det är nu, när jag märker skillnad, som jag förstår att jag faktiskt behövde glasögon. Ögonen slappnar av och jag slipper känna spänningarna i ögonmusklerna. 

Använder du glasögonen eller linser?

24 kommentarer:

 1. Fina! :) Jag har mest linser, men försöker vänja mig med glasögon (som jag haft sedan mellanstadiet, men nästan aldrig använt annat än linser).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att det finns fler alternativ än ett.

   Radera
 2. Så läckra. Förstår att du är nöjd.
  Glasögon på näsan här!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Du passar himla bra i bågarna. jag använder glasögon när jag går på fotboll och hockey.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker att bågarna passar mig bra!

   Radera
 4. Glasögonen är superfina :)

  Ja rätt svar!

  SvaraRadera
 5. haha nje de e nog de värsta jag hört

  SvaraRadera
 6. Så fina de är på dig!
  Tidigare använde jag linser men hade problem med dem så ofta och nu har jag bara glasögon och slipper krabbet med linser och infektioner i ögonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att välja glasögon kändes mest naturligt för mig. Det känns mycket enklare, även om det i vissa fall känns opraktiskt med glasögon.

   Radera
 7. japp den satt där den skulle :) snygga brillor

  SvaraRadera
 8. Jätteläckra...

  ja jag är linsare... på med dom direkt jag vaknar (på vardagarna alltså) och av med dom en timme eller så innan jag somnar. På helgen kan jag ha glasögon nån timme på morgonen/kvällen - om vi inte är bortbjudna eller så...

  SvaraRadera
 9. Tjusigt! :) Jag använder linser :)

  Ja, det var därför jag ville ha tillbaka mina följare :)

  SvaraRadera
 10. De blev supersnygga!

  Sv; Åh vad kul, absolut! Vill du att jag ska gästblogga hos dig också? I så fall skriver jag gärna om mitt utbildningsval jag med :) Jag tkr det hade vart toppenbra att inspirera andra att bli lärare då det uppenbart är lärarbrist i Sverige, så bra tänkt!

  SvaraRadera
 11. Snygga bågar, passar dig fint!
  Själv kör jag bågar, försöker med linser ibland men har liite för torra ögon så det känns mest som grus ;-) Helst på jobbet där miljön är torr..

  SvaraRadera
 12. Fina! Jag skaffade glasögon för ett år sen, för första gången i mitt liv. De första dagarna var det lite läskigt att gå ute. Nu kan jag inte vara utan dem.

  SvaraRadera
 13. Du är jätte snygg (även) i bågarna. Jag har både linser och glasögon. Jag trivs inte riktigt i bågar, går mest utan och det är inte bra. Jag ska se ut nya faktiskt. Kram Anette

  SvaraRadera
 14. Vad blev det blev med bågarna snyggisvännen!

  SvaraRadera