onsdag 18 december 2013

Ålderstecken i ansiktet


Vilket serum?
Ju äldre man blir, desto fler linjer i ansiktet tycks jag se. Det må vara åldersnoja. Linjerna vid ögonen syns tydligare. Pigmentfläckar dyker upp. Jag har fått för mig att serum ska vara bra för ansiktet. För mig är det en djungel på ansiktsvårdsmarknaden. Hoppas jag kan hitta mig ut ur den! Jag har ingen aning om vilket serum man ska köpa. Jag har ingen lust att betala en tusenlapp för produkten om man inte vet helt säkert att det gör resultat.

Hoppas ni kan tipsa mig om någon bra produkt!

9 kommentarer:

 1. Sv: Tack så mycket : )

  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 2. Åååh! jätte fina bilder! :) lust och följas via bloglovin :)?

  SvaraRadera
 3. Jag har ett från BodyShop såklart! :)

  SvaraRadera
 4. ja de satt fint. nu e ja mätt o go igen :)

  SvaraRadera
 5. ja men de va bra, då blir hon glad :)

  SvaraRadera
 6. Jag följer dig på bloglovin nu, blev nummer 314 :) Säg till när du följer mig också.

  SvaraRadera
 7. lägg på en massa nivea så syns inte linjerna :)

  SvaraRadera