lördag 28 december 2013

En älskad bild


Älskade!

Jag minns inte när bilden är tagen, men jag skulle kunna tippa på ungefär 5 år sedan. Jag gillar verkligen den här bilden! Yambo sitter och spanar över vidderna, medan husse kikar på honom. Jag tycker att bilden på något sätt förmedlar tillhörigheten och kärleken mellan husse och hund.

11 kommentarer:

 1. Verkligen en jätte fin bild........det är kärlek det! Kram Anette

  SvaraRadera
 2. det finns typ inget heller att köpa. :/ eller jag tycker inte det i alla fall..^^

  SvaraRadera
 3. riktigt fin bild, förstår du gillar den :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen! En underbar bild!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Underbar bild på riktig vänskap !

  SvaraRadera
 6. nu har jag publicerat vinnaren till veckans blogg, kika in o kolla om det blev du! :-)

  SvaraRadera