måndag 16 december 2013

Vilket fantastiskt julbord!!

Jag måste få skriva om det fantastiska julbordet vi åt, när vi var på Smögens hafvsbad. Det var ett julbord med läckerheter från havet. Jag kan lova dig att jag inte saknade varken köttbullarna eller korven ett dugg. Inte ens julskinkan saknade jag. Jag kommer att få äta det ändå och de återkommer ju även i påk och på midsommar (dock inte julskinkan). 

Vad sägs om äggost eller chokladtårta?


Det fanns alla möjliga olika sorters sillar. Jag gillade inte sill förr, men nu har jag börjat få smak för det. På julbordet fanns även olika sorters lax. Varmrökt lax är den jag gillade allra mest!


Vad sägs om skaldjur såsom krabbor, musslor, räkor och kräftor? Inte illa, eller hur?

Kräftorna var min absoluta favoriter

Mums!

Och vilket godisbord!

Så mycket gott det fanns!
Jag blev proppmätt av all mat, men jag blev mätt på ett gôtt sätt. Maten kändes kulinarisk och personalen i restaurangen var otroligt serviceinriktad. Snabbt var de framme och tog bort de smutsiga tallrikarna. De fyllde även faten snabbt, när de var tomma med mat. Här vill jag äta snart igen!!!


19 kommentarer:

 1. Tackar dagen har varit helt okej, men gud va gott me julbord, nu blev ja ju hungrig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du blev hungrig av att se dessa bilder.

   Radera
 2. Mums, vad gott det ser ut! :) Kram

  SvaraRadera
 3. oj massor med mat! :)

  Ja det ska bli jätte kul och vara domare :)

  SvaraRadera
 4. Nej smögen har jag inte besökt, får kanske göra det! :)

  Ja ullared var kanon :)

  SvaraRadera
 5. Godisbordet ser ju inte lite smaskens ut ;)

  SvaraRadera
 6. Gud, så härligt! Vad ovanligt det måste ha känts att äta krabba på ett julbord :-).
  Fanns det ål? Älskar ål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ovanligt att äta krabba på julbordet, men det var smaskigt! Ja, det fanns med ål på julbordet, men den smakade jag inte på. Min man gillade det dock.

   Radera
 7. Kul att du är med i tävlingen! Lycka till!

  SvaraRadera
 8. sv: Jaa, det är som att man liksom aldrig riktigt kommer ikapp :)

  SvaraRadera
 9. Oj oj, vad smaskigt! Rulla du ut? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle man kunna tro att jag gjorde.

   Radera
 10. Det lät som ett riktigt gott julbord, helt i min smak! Vi åt julbord på Fåfängan i Stockholm idag och det var gott och trevligt, men jag hade lätt valt det där julbordet med skaldjur! Korvarna klarar jag mig utan, utan problem ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så himla gott det är med skaldjur!!! Och det var skönt att äta under lugn och ro. Inte kan man äta snabbt om man ska äta skaldjur.

   Radera
 11. Vilket härligt julbord. Perfekt för mig som inte äter rött kött, men älskar fisk & skaldjur. Kramar Girly

  SvaraRadera