onsdag 29 januari 2014

Gina Tricot förvånar!


Träna med Gina Tricot
Läckra träningsplagg!
Jag tycker att Gina Tricot förvånar en emellanåt. Se bara på dessa fina träningsplagg! Gina Tricot säljer nog mest kläder till tonåringar, men även jag blev nyfiken på deras träningskläder. Jag hade själv kanske inte köpt blommiga tights, men jag tycker ändå att de är snygga. Det blommiga linnet vill jag helt klart ha!

20 kommentarer:

 1. Gillar att det finns överdelar som är lite längre alltså inte slutar vid midjan.
  Men tyvärr är det oftast bara linnen som har det, och det ser inte snyggt ut om man är väldigt smal upptill och bred nertill. Jag vill ha en överdel som har lite av båtringning och med en ärm som går ner litegrann och döljer dallret. Men det har jag aldrig hittat. Men säg gärna till om du hittar det:)
  Annars var den blommiga väldigt snygg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Båturringning är verkligen snyggt!
   Jag vill helst inte att toppar sitter för tight. Helst gärna en lös sittform önskar jag.

   Radera
 2. Jättefina! Kanske man blir lite mer peppad på att träna med dom kläderna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snygga träningskläder gör alltid träningen lite roligare!

   Radera
 3. Fina saker, tyckte det var en kreativ kollektion :)

  SvaraRadera
 4. näe.. mönstade tights hoppar jag över... men resten var coolt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det är svårt med mönstrade tights, eftersom det är svårt att matcha. Däremot mönstrade toppar!

   Radera
 5. japp nu rullar den 75 mil till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rullar den 75 mil på en full tank? Bensinsnåla bilar är ju toppen!

   Radera
 6. Svar: Alltså, jag är inte emot arbetet för det ger mig bara mer pengar men sättet hon gör det på kan vara lite B emellanåt. Men det är inte bara det som gör att jag är pissed off idag =( så mkt annat runt omkring som gör att jag är ledsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackare!! Så det är inte bara jobbet som bekymrar dig?

   Radera
 7. japp den rullar mellan 75-77 mil på en tank, o de får bara plats 35 liter

  SvaraRadera
 8. Svar: Självklart vill jag göra ett bloglovinbyte! :) Följ mig och säg vilket nummer du blev så gör jag samma sak!

  SvaraRadera
 9. Svar: Det är rätt mycket just nu, tyvärr!

  SvaraRadera
 10. Linnet är verkligen urläckert! Snyggt till enfärgade tights :-)

  SvaraRadera
 11. Svar: Det hoppas jag med för nu orkar inte mer.

  SvaraRadera
 12. Svar: Följer dig som 324 nu! Säg gärna till om du vill samarbeta på något annat sätt. Samarbeten är alltid kul! :)

  SvaraRadera
 13. Jag ÄLSKAR Workout-tightsen! Så sjuuukt snygga, ska nog ta mig en sväng dit och köpa de haha! :)

  SvaraRadera