torsdag 2 januari 2014

Håll koll på dagarna!


Så fin den blev!
Jag deltog i Johannas julkalender för en tid sedan och hade turen att vinna en kalender från personligalmanacka.se. Det är inte ofta jag har tur, men den här gången hade jag bevisligen det. Idag fick jag hem denna underbara kalender! Under ledigheten blir jag helt veckovild. Tidigare idag trodde jag bestämt att det var onsdag idag. Ack så fel jag hade!

I love it!
Tidigare då jag beställt från personligalmanacka.se, har jag valt formatet 16 x 14 cm. Den här gången valde jag istället formatet 16 x 21 cm. Jag gillade faktiskt A5-formatet ännu mer! En annan gång ska jag  nog allt beställa min lärarkalender härifrån. Jag gillar idén med att man kan välja layouten, färgen och vilka sidor man vill ha med inuti. 

PS. Nu har jag chansen att bli Veckans blogg hos Besökstoppen. Långt ner i högerspalten kan man rösta. Man kan rösta en gång per dag. Det skulle vara kul om du gav mig en röst! DS.

37 kommentarer:

 1. oh vad bra att den kom idag! De har så många bra alternativ :)

  SvaraRadera
 2. Jag har länge funderat på att beställa en almanacka därifrån men har inte använt det så mycket förrän nu när jag började på universitet. Så kanske får beställa en! :)
  Sv: Bloggar du själv på blogspot? Isåfall, vad tycker du är bäst med den portalen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag bloggar på blogspot. Jag gillar att bloggportalen aldrig strular. Jag lovar! Det är ingen reklam på bloggarna (om man själv inte har valt att lägga till det). Sedan är det enkelt att ändra designen.

   Radera
 3. Svar:Vad trevligt att du bryr dig.
  Vet inte vad han vill ha ut av detta, men nånting är det. Och nu riskerar han istället att bli av med huset.. rätt åt honom iofs, men det ställer till det desto mer för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märklig karl! Hoppas han straffar ut sig själv!

   Radera
 4. De har bra saker där! Hade redan en kalender för detta läsåret så jag körde på anteckningsbok. Dock hade jag lärarkalendern förra året därifrån. Jättebra! Dock lite för lite plats för mig när jag har 5-6 olika undervisningsgrupper så jag valde ett annat alternativ inför detta läsår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken typ av lärarkalender har du? Min är från Majema.

   Radera
 5. Självklart får du anta awarden också - om du har lust ;) Bara roligt att läsa mer om dig :)
  Ja, det är ju det det kommer göra om det blir försäljning. Han vill ju verkligen behålla huset men han har sumpat sina chanser så om han inte lyckas få till nån som kan ta min plats som medlåntagare kommer jag tvinga igenom en försäljning av huset och då förlorar han ju det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men bor inte han med en ny? Då kan väl hon bli medlåntagare? Annars hoppas jag att du lyckas med att driva genom försäljningen.

   Radera
 6. så fint!

  sv: Tack och detsamma önskar jag till dig och din familj! :D

  SvaraRadera
 7. Hej! nu har jag kört i gång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med, vem vet det kanske blir du som vinner o blir länkad inför alla mina läsare! ;) ny vinnare varje dag! http://annsoh.blogg.se/2014/january/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen.html#comment

  SvaraRadera
 8. Svar: En primer är ju ett sätt att minimera porerna för stunden! Jag har också porer titt som tätt och det är väl dom som är mitt stora "hudproblem" men jag föredrar att lägga djuprengörande ansiktsmask och sen en fuktmask och vara noga med rengörningen så försvinner dom hyffsat på dig i alla fall.

  Primer = tillfällig men ok lösning.
  Annars kanske du bör se över din hudvård? Jag har ju ingen aning om dina rutiner idag eller vilken hudtyp du har så svårt att ge tips om en specifik produkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för ditt svar! Jag har väl aldrig direkt sysslat med hudvård. Inte mer än att jag har använt duschkräm och lotion. Men ansiktet har jag aldrig brytt mig om. Min panna och näsa har fet hy, men annars har jag normal hy. Idag köpte jag ett serum. Hoppas det kan göra under!

   Radera
 9. Grattis till vinsten av den fina almanackan! Själv använder jag Förskolekalendern, tycker den är toppen. Tack för titten inne på min blogg tidigare..
  Torsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 10. Svar: Jo, dem bor tillsammans sedan ett tag tillbaka. Det är det jag tycker också, eller hans pappa. Men eftersom han nyligen tagit ett lån för över 300.000 (kanske ännu mer) så tror jag att han använd tjejen/pappan som låntagare redan. Han har ju dessutom inget arbete så hur skulle han annars få ta lån?! Fattar inte den biten. Eftersom jag står som medlåntagare och inte vill ha det så så kan jag enligt bankmannen tvinga till försäljning - och går han inte med på det blir det tvist.. =(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som A har hamnat i klistret, men det är ju vansinnigt att du ska behöva stå som låntagare när du inte bor där längre. Hoppas ni kan sälja huset! Jag är glad över att du har ett jobb och har sällskap av en reko man med jobb.

   Radera
 11. Grattis till vinsten :) Så fin den blev :)

  SvaraRadera
 12. Javisst är dom. Och det jag gillar är att dom görs bara görs i ett fåtal ex. :)

  SvaraRadera
 13. Svar
  1. Hoppas du har fått fler besökare tack var länkningen!

   Radera
 14. Har beställt min andra och är så nöjd =) Kram

  SvaraRadera
 15. Dom är jättefina. Maken har just startat sin nya som han fick av mig och bus på farsdag. själv använder jag inte kalender annat än vissa saker som skrivs in i mobilen. Resten räcker om det står på väggkalendern i köket... Har nog mycket att släpa på i min väska.

  SvaraRadera
 16. Grattis till vinsten, erkänner att jag kan sakna att ha en kalender. Använder bara den i mobilen just nu.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är rätt skönt med en RIKTIG kalender. Det är svårt att hålla koll på allt digitalt.

   Radera
 17. Själv har jag min mobil och min padda som almanackor, även om jag fick en "vanlig" i julklapp :)

  Haft en lång dag :P

  SvaraRadera
 18. Har under flera år köpt min personliga almanacka jag med :-) gillar att man kan få den lite som man själv vill.
  Förresten, du fick min röst på besökstoppen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din röst! Visst är personligalmancka.se toppen?!

   Radera
 19. Skönt med en riktigt bra kalender. Många väljer ju elektronisk kalender idag men jag föredrar allt en gammal hederlig. Har hittat en sort där alla familjemedlemmarna ryms och det är onekligen praktiskt. Då har jag ständigt koll på familjens tider. Kramar liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar också en vanlig kalender framför en digital eller elektronisk.

   Radera
 20. oj så fin den va.

  ja du känner mej me helt veckovill o nu ska ja jobba helg me

  SvaraRadera
 21. ja det var det verkligen och idag blev det också en toppen dag
  kraam

  SvaraRadera
 22. hoppas du får ettt bra åååååår!

  SvaraRadera
 23. Vilken fin!! Jag hittar dej inte:(

  SvaraRadera
 24. Deras kalendrar är oslagbara! Älskar dem och beställer alltid där ifrån :)

  SvaraRadera