onsdag 15 januari 2014

Måste testa Grazette!Vi alla brukar ha olika rutiner kring hur vi sköter om vårt hår. 
Så här brukar jag oftast göra:
Efter att jag har tvättat hår, brukar jag handdukstorka det. Därefter tar jag i hårmousse. Borstar till håret och börjar blåsa håret med min hårtork. När håret är torrt, tar jag lite vax i det och till sist blir det hårspray. Utan några produkter i håret, upplever jag att det blir ganska platt och det ligger inte som jag helst vill. Nu har jag märkt att flera av mina hårprodukter har börjat ta slut. Jag skulle vilja testa serien Grazette.  Det är viktigt för mig att håret inte bara är rent och luktar gott, utan det ska fint ut också. Det är så jobbigt med bad hair- days. Det är ju inte alltid man lyckas!

Vad sägs om schampo som doftar melon? Jag älskar fruktiga dofter och därför får jag inom kort skicka iväg en beställning. Jag tvättar mitt hår varje dag och det är då viktigt för mig att använda bra produkter. Jag köper aldrig schampo i en matbutik, för sådana schampon innehåller mest vatten och sliter mer på håret. Av så kallade frisörschampon behöver man endast en liten klick schampo, eftersom det är så drygt.  Dessutom är det mer skonsamt.

Jag har en kortare frisyr och mitt hår får man räkna som normalt hår. Det är varken risigt, tunt eller fett och jag har heller inte mjäll. Jag kan skatta mig lycklig, men jag har alltid varit rädd om mitt hår. Med regelbundna frisörbesök och bra produkter, får man ett friskt hår! Jag brukar gå till frisören vart 6.e vecka. Visste du att jag går hos samma frisör sedan ca 30 år tillbaka? Härligt att ha en frisör som "känner" ens hår. 

Dessa produkter är jag mest intresserad av:

1. Grazette XL Hairspray Extra Strong & Dry XXL

2. Grazette Crush 1 Super Melon Shampo

3. Grazette Crush 15 Shine Spray 

4. Grazette XL Creative Hairmousse Mega Strong

5. Grazette Crush Sea Water Primer

6. Grazette Crush 9 Wonder Conditioner Leave-In

Grazette har produkter som ger håret glans, stadga och volym. Precis det jag vill ge mitt hår! Grazette hittar du hos lyko.se.

Hur tar du hand om ditt hår?

15 kommentarer:

 1. ja men visst va väl den lite söt :)

  SvaraRadera
 2. Om du testar det får du allt berätta om det var bra:)

  SvaraRadera
 3. melondoft lät nice, men jag undviker dofter i produkter, är lite känslig. :(

  Oh tråkigt, de missar verkligen en bra blogg :) Deras förlust :)

  SvaraRadera
 4. Det lät ju fantastiskt, gillar också fruktiga dofter. Alltid svårt att hitta BRA hårprodukter som luktar gott. Får nog också ta och kolla in detta märke, tack för tips =)

  SvaraRadera
 5. Head & Shoulders lemon fungerar toppen på mitt hår =)
  Haft min flaska sedan i somras någon gång :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men sliter inte det väldigt på håret?

   Radera
 6. Nej, jag provade massa både frisörs och icke frisörs produkter.. dem flesta fick det att killa i hårbotten på mig.. men Head and Shoulders är det enda som liksom är "snällt" mot mig, ;)

  SvaraRadera
 7. Jag tar hand om mitt hår alldelens för dåligt. Måste göra inpackningar oftare känner jag. Kram

  SvaraRadera
 8. ja en 200 g bacon o ostburgare sitter alltid bra :)

  SvaraRadera
 9. Tar inte hand om mitt hår mer än att tvätta det med schampo och balsam :)

  SvaraRadera