torsdag 30 januari 2014

Mot ljusare tider


Ett av våra lärorum

Jag har haft en väldigt trevlig dag på jobbet. Vi började dagen med att prata om vilka förmågor vi ska jobba med. Idag fokuserade vi på analysförmågan som är en av The Big 5. Det är så roligt att diskutera med eleverna om vad det innebär. Eleverna fick självskatta sig själva. Det är roligt att se/höra vilken uppskattning de har om sig själva. 

Mot ljusare tider
Det är så härligt att vi går mot ljusare tider. Även om det inte är särskilt ljust när jag kommer hem, så är det inte längre becksvart när jag parkerar min bil utanför bostaden. Underbart! Snart kanske man också kan gå en hel promenad med hunden innan det blir för mörkt också.

11 kommentarer:

 1. ja nu är det (nästan) ljust till fyra (i alla fall inte mörkt).. härligt... och på morgonen är det ljust mellan åtta och halv nio här uppe... underbart.

  SvaraRadera
 2. Ja nu ser vi fram emot ljuset och värmen!
  Bara lite ljusare dagar livar upp en hel del tycker jag. :-)

  SvaraRadera
 3. ja de får vi hoppas, för nu e ja trött på snön

  SvaraRadera
 4. Den översta miljön känner jag igen :-) Kul med en lärarkollega! Jag anar att ni har lika mycket snö som jag har här i Varberg... hm, jag hoppas på vår snart :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det låter toppen tycker jag :)

  SvaraRadera
 6. Ja,dessa förmågor. Det är de vill bedömer och betygssätter efter. The Big Five har vi vad än vi gör varje lektion. :)

  SvaraRadera