onsdag 5 februari 2014

Åka nedför


Om det var den ända vägen att ta sig ned på, så hade jag väl varit tvungen. Men annars hade jag aldrig åkt ned för världens högsta vattenrutschbana, som finns i Kansas City. Blir du sugen på en åktur? Jag har väl aldrig varit barnsligt förtjust i vattenrutchkanor överhuvudtaget, då jag är mer av den försiktigare sorten. Det är inte säkert att jag hade hakat på även om det hade varit av den tamare sorten. 

7 kommentarer:

 1. Jag blir både sugen, men ändå livrädd av att se den där hehe. Tveksamt att jag hade vågat!

  SvaraRadera
 2. åh jösses.. ingen risk man flyger av?? det såg ut som om kanten var lite låg...

  SvaraRadera
 3. Oj oj, den ser ju sjukt rolig ut ändå. Jo jag hade nog varit tvungen att åka =) jag älskar vattenrutschkanor =)

  SvaraRadera
 4. Tackar :) ja de blev ganska snyggt, lite småpill kvar bara

  SvaraRadera
 5. Å fy sjutton... Jag vet inte vad som skulle kunna få mig att göra det där...

  SvaraRadera