fredag 21 februari 2014

Blågult och besiktning

Så skönt med fredag! Det kan jag inte förneka. Kul att dagen startade med att jag fick nyheten om att prinsessan Madeleine hade fött en dotter.  I helgen blir det till att ladda batterierna inför nästa vecka, då bland annat utvecklingssamtalen startar.


Direkt efter att jag hade slutat jobba, var det dags att besikta bilen. Tänk vad det känns nervöst inför varje gång jag ska göra det. Man är orolig att flera dyra fel ska upptäckas på bilen. Jag hade tur idag. Det var endast en positionslampa som behövdes bytas. Eftersom bilverkstan ligger alldeles intill, stack jag dit på en gång. Under tiden de bytte lampa, fick jag se de 5 sista minuterna av hockeymatchen mellan Sverige och Finland. Detta är väl det enda jag har sett av hela OS. Vilken tur att matchen slutade bra!

4 kommentarer:

 1. Jo, fick meddelandet i mobilen när jag väntade på bussen till jobbet igår, stort grattis till dem, kul tycker jag med.

  Minns besiktningarna förr när jag hade bil, jösses va ont i magen man hade ibland, minförsta bil åkte morsan in och besiktigade åt mig, hade inget körkort ännu då, 21 tvåor blev det och inköp av ny bil blev aktuellt istället, bra det finns besiktning i alla fall, annars hade vi haft en bilpark på gatorna av usel karaktär tror jag.

  Men nu får du ha en superb dag, i morgon tar vi ju guld ;)

  SvaraRadera
 2. Här har jag nog sett det mesta av höjdpunkterna från OS, i ögonvrån samtidigt som jag studerar och författar.
  Skönt att bilen gick igen.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får en bra Lördag :)

  SvaraRadera
 4. Det var en grym Match & Wiiiiihihi Sverige Är i FINAL ....
  Hoppas besiktningen gick bra!

  SvaraRadera