måndag 3 februari 2014

Blir du skrämd?Jag gillar practical jokes, men jag är osäker på om just det här är särskilt roligt.  Jag hade blivit både arg och rädd om någon hade skrämt mig på det här sättet. Först blir man orolig för barnet i vagnen. Man visar omtanke och går fram till vagnen. När man då är framme blir man skrämd och nästan skiter tegelstenar. Kanske får man en hjärtattack på köpet. Kul att se kanske, men inget jag själv hade velat uppleva.

11 kommentarer:

 1. Haha skrämde min mamma med den videon :D

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahaha.... Jag tycker den var skitkul, skrattar som fan. Speciellt när de blev så rädda att bordet välte .. men jag hade skitit på mig och först blivit skitarg om jag var en av dem som blir lurad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att du inte blev drabbad av det här!

   Radera
 3. Nej, det finns helt klart gränser och det där är en.

  SvaraRadera
 4. Svar: Ja, det kommer bli jättemysigt!
  Jimmy nämnde att han blivit inbjuden till den här kursen över en dag och då sa jag att det var synd att jag inte har pengar för annars hade jag kunnat åka med o bott på hotell o fått en liten trippresa sådär spontant. Då sa han att han betalar :) Så han bokade. Jag blir bortskämd :D Känns märkligt.

  SvaraRadera
 5. Men usch!
  Alltså, det är ju hysteriskt roligt att titta på, men jag hade blivit skit rädd, arg och förmodligen gråtit ;)

  Svar: Det är ju otroligt bra att du är nöjd med ditt! Då vet du ju att den som döpte dig, döpte dig rätt ;)

  Just nu har jag frågestund i bloggen! Ställ mig 3 frågor och få en länkning utav din blogg för över 250läsare per dag! http://princesslillalii.blogg.se/2014/february/fragestund-superchans.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade reagerat på samma sätt som du.

   Radera
 6. Haha.. skitbra...Avancerat. Helt klart ett skämt i min smak. jag hade blivit riktigt riktigt rädd - men sen skrattat gott och helst av allt haft det på film efteråt så man kan visa andra och skratta igen...

  SvaraRadera