söndag 16 februari 2014

En dagsrapport


Yambo på massagebordet

Efter en seg morgon, åkte jag med Yambo till hundsimmet. Dags för honom att simma i bassäng igen med efterföljande massage och stretching. Så härligt för honom! Han är verkligen värd det bästa!

Därefter åkte jag och min man till Lager 157, för jag behövde nya byxor. Ganska snabbt märkte jag det inte fanns något för mig där. Det var ju synd, för de hade otroligt bra priser på allt. Vi bestämde oss för att åka till Frölunda Torg istället. 

Frozen yoghurt med bär

Jag minns inte när jag var där senast. Tyvärr hade vi inte så mycket tid på oss innan butikerna stängde. Men vi sade att det inte var sista gången vi var där. Det är ju ett större köpcentrum än Allum, men roligare än Nordstan. Jag hade velat ha en ny tröja, men hann inte hitta någon som passade bra. Det blev åtminstone ett par nya jeans på JC och ett överlack på Åhléns

På väg hem efter middag på stan

Efter att ha diskat och målat naglarna sitter jag nu här framför datorn en liten stund innan läggdags. Som vanligt blir det tidigt i säng. I morgon blir det en lång dag, då vi har föräldramöte på kvällen. 

12 kommentarer:

 1. sv: Jag tycker att det verkar lite läskigt ^^

  SvaraRadera
 2. Svar: Dels på www.svenskaloppisar.se och dels i tidningar/reklamlappar i butiker.
  I facebookgrupper... och när vi är ute och åker hittar man alltid någon!

  SvaraRadera
 3. tack fina du
  är frozen yoghurt gott? aldrig provat men sätt runtom i stan.
  hoppas du har en mysig kväll nu
  kraam

  SvaraRadera
 4. Jag känner mig alltid bortkommen i Göteborg!! :/

  SvaraRadera
 5. haha... tur kan man lugnt säga ! Jag gav honom en tjuga att spela för och bara någon minut senare rasslade det ut 1000:- ur maskinen.
  Att han sen ville "växla" mer pengar i den var en annan femma - men han var väldigt nöjd när han fick gå till taxfree och köpa två stora kartonger lego city och en påse angry birds godis för en del av vinsten :)

  SvaraRadera
 6. En fullspäckad dag helt enkelt! det gäller att vila sig i form några dagar före! :)

  SvaraRadera
 7. Ser läcker ut yoghurten, snyggt fotad;-)
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 8. japp den kommer bli skitsnygg när den e ommålad

  SvaraRadera
 9. Men så gott med frozen yoghurt! Muuuuums! :) Kram

  SvaraRadera
 10. Underbara Yambo <3
  Mumms såååå gottit med Frozen Yoghurt med bär/Kram

  SvaraRadera