tisdag 11 februari 2014

Min arbetsdag

Det har väl egentligen inte hänt något särskilt idag. Inte något mer än att jag har jobbat. Jag började jobba kl 7 på morgonfritids. Jag åt frukost med barnen och efter det började jag bland annat röja på min arbetsplats. Jag behöver röja lite till, men det har blivit betydligt bättre.

God sallad

Efter ett tag stack jag iväg med två kollegor för att äta lunch. Jag intog en jättegod sallad med varmrökt lax. Tänk att man kan bli såååå proppmätt av sallad!

Föreläsning

På eftermiddagen lyssnade vi på en otroligt duktig föreläsare vid namn Lars Andersson. Han är en fd universitetsadjunkt i psykologi och pedagogik. Att få lyssna på en sådan här duktig föreläsare är guld värt, en fantastisk möjlighet! Man får till sig många tänkvärda saker och mycket input att man nästan vill göra sig av ett vårskrik! Förstår ni känslan? Jag tror våra elever har stor nytta av att pedagogerna lyssnar och handleds av Lars. 

Kolla på detta videoklipp. Här får ni lyssna på Lars Andersson, när han föreläser och handleder fritidspedagoger. 

Jag slutade jobbet kl 16.30. Nu är man lite småseg och snart väntar sängen. Det är en ny arbetsdag i morgon. 

17 kommentarer:

 1. Det är inspirerande att få gå bra föreläsningar!

  SvaraRadera
 2. Man ska inte lita på allt som står på Internet. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det mesta kan man lita på och jag kan avgöra om det är sanning eller inte.

   Radera
 3. Den där maten.. ser så fräscht och gott ut! :D

  SvaraRadera
 4. Mums, vad god salladen ser ut! :) Kram

  SvaraRadera
 5. Nejnej, skoja inte... hjärnan gårlätt på högvarv 24/7. Men oj så nyttigt det är! Och oj vad man borde göra det mer!

  SvaraRadera
 6. Hej! nu är dagens blogg avslutad! kicka in och se fall det var du som blev vinnaren! :D om inte anmäld dig då igen i samma inlägg! http://annsoh.blogg.se/2014/february/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-8.html#comment

  SvaraRadera
 7. Åh varmrökt lax är en favvo!

  SvaraRadera
 8. Den salladen såg god ut och härligt med givande föreläsningar

  SvaraRadera
 9. Du skriver så fint vännen! Kram

  SvaraRadera
 10. Ser super gott ut och vad fint du skriver!

  SvaraRadera
 11. japp precis, ja menar ju grafitti :)

  SvaraRadera
 12. Åh salladen såg riktigt god ut :-)

  SvaraRadera