torsdag 13 februari 2014

Nya maträtter

Ur "Kalle och Hobbe"


Helgen är nära och det innebär ofta att man äter gott. Oftast blir det säkra kort för mig. Jag är ganska feg med att testa nya maträtter. Jag äter helst bara det jag redan vet är gott eller känner igen. Att testa äta ål eller sniglar skulle jag aldrig våga! Det ser ju så läskigt ut. Det tog många år innan jag ens smakade på sill. I början gillade jag det inte alls, men nu smakar det riktigt gott. Oliver var heller inget jag gillade i början, men nu kan jag tycka det smakar fint. Helst ska det vara oliver med kärna.

Hur är med nya maträtter?

13 kommentarer:

 1. Jag älskar nya maträtter, både att äta och laga. MEN av tidsbrist och trötthet blir det ofta det gamla vanliga ändå... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att det blir det gamla vanliga känner jag igen.

   Radera
 2. Jag är nog ganska så nyfiken och testar gärna nya rätter.
  Kalle och Hobbe, älskar den serien! Så mitt i prick! :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att prova nya rätter. Men oftast ser man vad det ska var i, då vågar jag..:)

  SvaraRadera
 4. Jätte roligt att du ville vara med i min tävling, meddelar när vinnares utses. kram!

  SvaraRadera
 5. hahahah älskar kalle och hobbe!

  SvaraRadera
 6. Det gillar jag... det är kul att prova nytt. Och det mesta är ju faktiskt väldigt gott.

  SvaraRadera
 7. Jag är också väldigt feg för att prova nya maträtter och livsmedel.

  SvaraRadera
 8. Någon klok sa till mej, att smaklökarna måste smaka 100 hå gånger innan man vet om man gillar det eller inte. Man kan lära sig alltså.
  /P

  SvaraRadera