torsdag 6 februari 2014

Tidningar


Valen förr
Har ni tänkt på att liksom böcker, ändrar valet av tidningar ju äldre man blir? Då läste jag tidningar som Kamrat-Posten, Okej, Frida och Vecko-Revyn. Just i den ordningen. Kommer jag över ett exemplar av Kamrat-Posten idag, tycker jag fortfarande om att bläddra genom tidningen. 

Läsinspiration
Jag är varken någon atlet eller någon hälsoguru, men jag älskar att låta mig inspireras av olika slags träningstidningar. toppHälsa är nog min absoluta favorit. Man får tips av olika slags övningar man kan göra eller några nyttiga och goda  recept, som man kan pröva. Eller så får man tips om snygga träningskläder eller redskap man kan införskaffa. I like it!

Olika syften
Sedan finns tidningar an läser för olika slags syften. Jag prenumererar på Härliga Hund just för att vi själva har hund. Där får man läst om olika slags hundraser och man får många tips om vilka hundtricks man kan testa. Självklart njuter jag av att se alla söta hundbilder och jag älskar att läsa trevliga artiklar. Är jag sugen på att läsa skvaller, blir det till 99% av fallen Se & Hör jag köper. Att jag har läst några exemplar av tidningen Tara, måste väl innebära att jag har nått medelåldern? Jag struntar i det, men jag älskar att läsa om olika livsöden eller intervjuer med olik kändisar. Det får bli en prenumeration av Tara snart och då anlitar jag tidningskungen.se

Vilka är dina favorittidningar?

7 kommentarer:

 1. jag har inga favorittiningar nu... tidigare var det Amelia - men Nya Amelia är inte alls bra... Till jul köper jag dock nästan varenda jultidning jag hittar... :-)

  SvaraRadera
 2. Ja jag läste det på innehållsförteckningen.
  Jag dör hellre vid 68 än 75 om jag har fått äta vad jag vill.
  Om jag vill äta semlefilen en gång i livet, för att jag var nyfiken på att testa och för att den var såå god. Så dör jag inte. Du ska bara veta hur mycket godis jag kan äta på helgen. Säkert över halvkilot. =)

  SvaraRadera
 3. Läser aldrig såna tidningar :)

  Nej jag har aldrig använt den

  SvaraRadera
 4. Min favorit tidning är Kera (en japansk modetidning) :D

  SvaraRadera
 5. VINN ETT HALSBAND FRÅN MII-O-MAA MY LUXURY!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/38714/tavling-vinn-ett-halsband-fran-mii-o-maa-my-luxury/

  SvaraRadera
 6. Jag läser inte så mycket tidningar... Jag har nog alltid varit lite för snål,liksom tänkt att det är "onödigt". Dumt kanske. Jag gillar resemagasin, kanske husbilstidningar ibland och så finns det ju en rätt kul språk-tidning.

  SvaraRadera