fredag 14 februari 2014

Trevlig helg!!!


Rättning på G

Sista dagen på sportlovet. På måndag startar undervisningen igen. Idag har jag ägnat mig åt bland annat rättning. Tänk att detta var något som lockade mig till läraryrket, när jag var liten. Rättningen är otroligt viktig, men jag kan inte påstå att det är en av de roligaste uppgifterna på jobbet.

Min arbetsplats

Jag röjde även lite på min arbetsplats. Nu hoppas jag att jag ska klara mig från en massa högar ett tag. Det vore ju bra om man lyckas hålla ordningen ett tag. Det är ju så mycket enklare då och man får plats att sitta där. 

Självklart är det så!

Jag kunde sticka hem tidigare för att läsa en bok, som alla pedagoger ska göra. Den heter Forskning för klassrummet. Man nickar instämmande till mycket som står däri. 

Nu blir det fredagsmys och firande av Alla hjärtans dag resten av kvällen. Kram till er alla!

11 kommentarer:

 1. Jimmys lov börjar på måndag .. hehe :)

  Svar: Ja, skönt att någon håller med mig. Jag förstår dock de som svarar hos sig själva för ja, det kan bli rörigt och man håller inte koll på kommentarerna o så .. men jag är van vid detta och så är det liksom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De lärare som kör det "gamla avtalet" (45 h/v) i kommunen jag jobbar, hade lov denna vecka. Men vi som jobbar enligt det nya (40 h) på min arbetsort, har fått arbeta. Skönt ändå att inte hålla i några lektioner, utan mest har fått planera.

   Radera
  2. Undrar om min komentar kom fram?

   Radera
  3. Nu ser jag ju, det måste godkännas...ha de bäst :)

   Radera
 2. Ja en räkmacka sitter aldrig fel, ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Bara en lärare som varit på plats hela veckan, ytterligare en i måndags, men hon avvek sedan för ledighet.
  Igår kikade "min" lärare in o hämta lite material för att arbeta hemma.

  Så skolan har varit tom på folk.
  Men på Måndag kör vi på igen.:)

  Ha en superb helg nu.

  SvaraRadera
 4. Oj har ni haft sportlov. Här är det två veckor skola kvar innan dom får lite ledigt: Vecka 10. Fast jag ska inte vara ledig... :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, sportlovet är alltid v. 7 här. Antar att det är för att det är störst chans att det är snö då, men inte var det så i år. Jag var heller inte ledig sportlovet.

   Radera
 5. Ahhh har ni redan haft sportlov?!?!? Här i norr är det först v 10. Hade hoppats kunna vara ledig då, men får sikta in mig på påsklovet istället då jag måste skriva ihop ett konferenspapper nu. Hoppas du njuter av en skön helg! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Göteborg med omnejd brukar alltid ha sportlov v.7. Jag antar att det är för att det är större chans med snö då. Dock blev det ett sportlov utan snö i år.

   Radera
 6. Tack för snäll kommentar i min blogg.

  SvaraRadera