fredag 28 februari 2014

Underbara helg

Äntligen helg! Så skönt! Helgen inleds lugnt med god mat och vin. På TV kommer vi se Let´s dance  och Skavlan. Oskrivna planer för lördagen än så länge, men på kvällen vill jag se En gång i Phuket, som går på TV4. Denna film kan man väl se hur många gånger som helst, åtminstone jag. På söndag blir det hundsim och födelsedagsfirande för min bror. Däremellan blir det väl att läsa på lite inför det tema vi sätter igång i nästa vecka på jobbet. Man måste ju vara väl påläst och förberedd.

Ha en trevlig helg alla!

6 kommentarer:

 1. Var med och tävla om Pantenes nya anti-aging serie som förebygger hårets ålderstecken och ger ett starkt och ungdomligt hår igen (mer information på bloggen). Lycka till! http://idasbeauty.se/2014/february/vinn-en-helt-ny-anti-aging-serie.html#comment

  SvaraRadera
 2. Aj aj, jag tänkte också se dessa men TV spelar bara hockey i detta hus:) Bästa lycka nästa gång..

  SvaraRadera
 3. Trevlig helg! Söndagen är helig med Vasaloppet, annars inga större planer. Skönt!

  SvaraRadera
 4. sv: Tack snälla, det ska jag ha!! ;D

  SvaraRadera
 5. ~ Trevlig Helg ~

  SvaraRadera
 6. Plura på nåt ställe jag inte kan stava till kommer väl ikväll?
  Ska bli kul tycker jag.

  Ha en skön Lördagskväll.

  SvaraRadera